| Message |
|
|
Imi pare rau de peste
In ceea ce priveste ciortanii eu nu as renunta la ei. Au farmecul lor, pata aia de culoare...
|
 |
|
|
Pe mine ma depaseste asa ca nu stiu ce sa zic...
|
 |
|
|
Dementiala scoica aia....
|
 |
|
|
Mitzi wrote:Frumosi coralii.
Ce steluta ai acolo, cumva Fromia milleporella ?
Da, aia este
|
 |
|
|
|
Am avut doua stelute, una s-a dus spre ape mai limpezi. E a doua si ultima oara cand incerc cu ele...
Intre timp o poza cu starea actuala a bazinului
|
 |
|
|
Din pacate am mai pierdut unii corali, dar au venit altii in locul lor si vor mai venii...
Dupa ce am vandut Flavescensul am incercat sa mai aduc un peste in bazin dar din pacate desjardinii si xanthurumul au devenit niste tirani batausi care in trei zile l-au dat gata...era vorba despre un lineatus...."firu' vietii" ca sa citez pe domn' Koala
|
 |
|
|
|
...
|
 |
|
|
|
Poze cu ultimii locatari.
|
 |
|
|
hauserBZ wrote:Azi am avut putin timp liber si am citit jurnalul tau de la prima la ultima pagina. Bazinul arata super ca desprins dintr`un peisaj colorat si mi se pare foarte tare ca ai inceput fara sa stii nimic despre marine si ti-a mers asa de bine. FELICITARI FOARTE FRUMOS !
Multumesc pentru aprecieri !
|
 |
|
|
|
Ce ii acolo in sump, cuburi de gheata?
Sa nu imi spui ca ai pus apa la inghetat ...
|
 |
|
|
|
Off...de ce n-ai zis nimic...mai aveam eu juma' de sticla...
|
 |
|
|
|
Eu folosesc ciorap de nylon de la B Magus care trebuie schimbat sau spalat la maxim 2 zile. Daca nu fac asta, apa trece peste el...
Daca nu ti-e greu ca o data la doua zile sa il speli 2 minute, eu ti-l recomand.
|
 |
|
|
Foarte fain arata bazinul...
|
 |
|
|
|
Imi pare rau sa aud asemenea vesti...plm
Cu zeama aia neagra de la Peti nu ai reusit nimic ?
|
 |
|
|
Ataaaaat !!!
Suna bine planurile . Ce sa zic, sa le realizezi cat mai repede si pana vin fotografii fa si tu acolo o poza doua pe fuga cu telefonul
|
 |
|
|
Abia astept sa vad noul bazin si toate polemicile ce vor urma
|
 |
|
|
|
Legat de solutia cu bicarbonat eu am tinut-o mai bine de o saptamana si si-a facut treaba. Am agitat un pic sticla inainte de fiecare completare
|
 |
|
|
|
Pana la urma probabil ca o sa il incerc
|
 |
|
|
Imi spune si mie cineva cum pot scapa de detritiusul de pe pietre? Alta metoda decat frecatul cu periuta pe care l-am prestat azi...
Mentionez ca in bazin curentii sunt puternici, martor fiind nisipul care in doua colturi ale acvariului se muta constant.
|
 |
|
|
|
Legat de cyano, eu am reusit sa scap in proportie de 95% de ea cu Coral Snow.
|
 |
|
|