[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Sper ca intr-o zi sa te intorci la acvariile cu apa sarata, nimic nu se compara cu ele, iar acea zi sa nu fie prea indepartata...
Baga-l in apa de osmoza si otet, jum'i-juma' cu o pompa de valuri si schimba totul la doua zile. Cred ca vreo sase zile e deajuns, si il faci aproape nou...
Deci urmeaza un restart total ??? sau

Ma cam ingrijoreaza ultimul post...
Mda...ai putea sa ne lovesti cu o poza macar...asa in treacat, la ora mesei...
Nu-i rau...
Pune si tu o lista cu vietuitoarele ca am pierdut sirul...
Imi pare rau de pierderile suferite ! Sper sa ai puterea sa o iei de la capat...
Foarte faina toata "lucratura" iar ideea cu sticla pe langa design are si o utilitate in cazul in care mai scapi cate o picatura de apa pe langa, nu risti sa se umfle nimic...
E interesanta si variant cu goby insa mi-e frica ca o sa imi tulbure apa...
Cam asta e nivelul de cyano dupa 7 zile de cand am aspirat substratul si un pic pietrele. Acolo e mai greu...
CristiC wrote:Cat CyanoClean bagi?
Poate sa-ti apara o mica explozie bacteriana la inceput,dar nu e ceva de speriat.Trece fara probleme.Da skimmer-ul sa scoata un pic mai umed daca vrei.
Sa cureti si mecanic pe cat posibil din cyanobacterie,ca sa ajuti tulpina asta noua.
Vezi ca au mai scos astia un produs foarte laudat: A-Balance,tot pentru cyanobacterie.

Bag cum scrie pe sticluta: 2 picaturi la 100l zilnic
. Deci 8 picaturi pe zi.

Asta l-a avut Peti si l-am luat. Ma gandeam sa iau si Coral Snow...
Am apa un pic albicioasa...de 4 zile folosesc cyano clean de la KZ. Oare asta sa fie cauza? In rest nu am facut nimic special dau altfel ca pana acum...
Ce parere aveti de bufferul de Kh facut cu bicarbonat de sodiu? Am inteles ca nu e asa stabil si ca nu tine pentru mult timp kh-ul la valoarea dorita?
Eu sper sa apara, dar chiar si asa nu le intrevad o viata lunga
Hmmmm....cred ca o sa ii trimit domnului Levi o sticla cu apa de-a mea pentru testare
La mine crevetii de marea neagra au rezistat fix cateva zile, unii din ei, si altii o noapte...
Mai am o problema cred, cu checkerul hanna de fosfor. Ieri am facut un test la apa lui Laurentiu A si rezultatul a fost 0.11 PO4, ceea ce cred eu e foarte departe de adevar deoarece el are foarte multi SPS-I si la valoarea asta nu ar fii rezistat.
Sa fie vreo problema cu checker-ul, cu reactantii...ce poate fi?
georgemonda wrote:
o poza de ansamblu......

O sa vina o poza de ansamblu miercuri seara sau cel tarziu joi
Uff...m-am speriat. Am facut si un filmulet. Acum il incarca youtub-ul, il pun mai tarziu

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: