Baga-l in apa de osmoza si otet, jum'i-juma' cu o pompa de valuri si schimba totul la doua zile. Cred ca vreo sase zile e deajuns, si il faci aproape nou...
Foarte faina toata "lucratura" iar ideea cu sticla pe langa design are si o utilitate in cazul in care mai scapi cate o picatura de apa pe langa, nu risti sa se umfle nimic...
CristiC wrote:Cat CyanoClean bagi?
Poate sa-ti apara o mica explozie bacteriana la inceput,dar nu e ceva de speriat.Trece fara probleme.Da skimmer-ul sa scoata un pic mai umed daca vrei.
Sa cureti si mecanic pe cat posibil din cyanobacterie,ca sa ajuti tulpina asta noua.
Vezi ca au mai scos astia un produs foarte laudat: A-Balance,tot pentru cyanobacterie.
Bag cum scrie pe sticluta: 2 picaturi la 100l zilnic
. Deci 8 picaturi pe zi.
Asta l-a avut Peti si l-am luat. Ma gandeam sa iau si Coral Snow...
Am apa un pic albicioasa...de 4 zile folosesc cyano clean de la KZ. Oare asta sa fie cauza? In rest nu am facut nimic special dau altfel ca pana acum...
Mai am o problema cred, cu checkerul hanna de fosfor. Ieri am facut un test la apa lui Laurentiu A si rezultatul a fost 0.11 PO4, ceea ce cred eu e foarte departe de adevar deoarece el are foarte multi SPS-I si la valoarea asta nu ar fii rezistat.
Sa fie vreo problema cu checker-ul, cu reactantii...ce poate fi?