Intre timp mi-a trecut glontu' pe la tampla dintr-o conjunctura nefericita.
Am plecat in vacanta si din pacate in aceasta perioada din cauze necunoscute mi-a sarit siguranta generala. Cum tata e habarnist in pesti el a continuat sa le dea o data la doua zile portiile de mancare pregatite fara sa bage de seama schimbarile dramatice in calitatea apei. Asa ca Sambata dimineata pe la 3 cand am venit din Bulgaria m-am apucat de un schimb masiv de apa.
Din fericire nici un peste nu a murit insa cred ca daca veneam cum era stabilit Sambata seara, nu mai aveam acelasi noroc. Apa mirosea infiorator si toata casa de asemenea ca deh s-a sticat totul in acvariu, prin frigider si prin congelator.
Banui ca pana de curent era de cel putin 7 zile asa ca se pare ca am o deciclare masiva a apei, daca nu cumva totala. Intre timp am mai facut doua schimburi de apa si pare sa se stabilizeze.
Pestii au inceput sa manance, iar Oschi (oscarul) cel care nu se dadea in laturi de la granule, acum nu poate sa le vada

. In schimb cateva rame din curte l-au facuts sai cresca pofta de mancare. Sincer il inteleg avand in vedere ca era plin acvariul de granule si plante imputite
Acum stau ca pe ace sa vad cum evolueaza calitatea apei dupa ce filtrele nu au mers atata timp.
Am spalat cu jet de apa filtrul cu bureti insa nu am umblat la cel cu ceramice si nici la cel interior.
Aveti ceva sfaturi legate de ce ar trebui sa fac?