Multumesc de aprecieri!
@Sever, nu prea intentionez sa scot si pui de la dl Green, ca am destul balamuc in acvariu
@b37dra trebuie sa recunosc ca nu prea am mari merite legate de dl Green. E primul peste pe care l-am luat mai marisor. De acum inainte se va vedea cat de bine ii merge la mine. Momentan se adapteaza excelent si e incantat de "dieta" cu diverse granule, inima de vita, din cand in cand, insecte (de astea nu prea prinde de Oschi) si creveti. Are potential mai ales ca a fost cel mai mare din ponta lui. Fata de fratii lui era aproape dublu.
Plantele sunt cele mai neingrijite la mine. Sincer nu fertilizez nu imi bat capul cu ele, singurul lucru pe care il fac, e ca atunci cand se depun alge pe ele si le duc cateva zile la servici in acvariul cu melci si creveti. Le coafeaza astia de le merg fulgii
Acum nu dati cu pietre dar am mai adaugat un mascul de JD destul de mic cca 7-8 cm. Cand a sosit in galeata mi se parea destul de marisor insa in acvariu cu "balaurii" mi se pare vai de capul lui. E frumusel, primit de la Albinik si sper sa reziste. Aseara a iesit cam "ciufulit" ca s-a speriat tare de astia mari si fugea in disperare sa se ascunda. Am mutat tot decorul prin acvariu sa le "stric" teritoriile si sa fie ocupati cu altceva. I-am hranit la refuz insa, instinctul de pradator se declanseaza imediat ce vad un peste speriat. Azi parea mai relaxat insa sunt sigur ca e cu un morcov mai mare decat el. Avand in vedere ca e exact cat GT-ul cel mic comportamentul sau ii face probleme. GT-ul se fereste elegant din calea celorlalti si nu se ascunde de ei.
Cred ca in formatia asta am mai mult decat imi trebuie insa e cam ce imi doream. Asa ca la ultimul inventar am urmatoarele, in ordinea de pe tricou:
1- Red Tiger Oscar Oschi 25 cm +
2- Femela Salvini Dna Silvana cca 15 cm
3- Mascul EBJD cca 16 cm
4- Mascul sau femela de EBJD cca 15 cm
5- Mascul Green Teror cca 12-13 cm nume de scena Green
6- Mascul sau femela de Green Terror cca 7-8 cm nume actual Mr Green. In cazul in care se dovedeste femela cred ca am sa renunt la ea
7-Mascul, foarte probabil, Jack Dempsey cca 7-8 cm fara nume momentan
Volum de apa cca 380-400 l net, filtrare cu JBL 1500, JBL 901e si un filtru intern ptr acvarii de cca 300 de l daca nu ma insel.
PS. Sa vezi ce-mi zice maestru Koala cand vede ce am facut