[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare Ajutor Acvariu Discusi  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Bobry47
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna Ziua

Fiti amabili ..am si eu o intrebare...intr-un acvariu de 250l am 13 discusi de 7-12 cm .Dupa luni bune de acomodare am renuntat la o radacina mare din acvariu..cu brate gen caracatita...pe motiv sa aiba spatiu mai mare de inot
Discusi mei se comporta ciudat ...se ascund in plante ,nu mai mananca bine si sunt speriosi ...2-3 se bat de lateralele acvariului destul de violent.
Chiar daca am plante in acvariu , nu am pus substrat fertil,temperatura a fost minim 29,5, iar schimburi de apa 30% la 2-3 zile.
Am incercat sa sting din neoane..am 5x18w

E posibil sa le fi oferit aceea radacina...mare cei drept confort,siguranta?Sa ii deranjeze lipsa ei?

Poze inainte si dupa.(cam slabe)

Multumesc

Bogdan

[Thumb - CAM01036.jpg]

[Thumb - CAM01562.jpg]

Nature's Chaos by James Findley
[Email] [WWW]
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Ti-ai raspuns singur. Plus de asta cred ca si operatiunea de scoatere a radacinii ia deranjat. ;)
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Discusii sunt niste pesti sfiosi si timizi, asa ca e normal ceea ce se intampla la tine...

- le-ai scos un "paravan" cu care ei erau obisnuiti... si dupa care se bagau atunci cand li se parea ceva ciudat.
- i-ai lasat "la vedere", asa ca se comporta in consecinta.

Pestii nu vad foarte bine in afara acvariului, dar ei sesizeaza imediat prezenta ta ca pe "o umbra" care "le intuneca" orizontul.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Atentie la cum butonezi ca au aparut inca doua topicuri identice cu asta smilie

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Bobry47
Junior member
[Avatar]

IP:

ok.merci la toti

Nature's Chaos by James Findley
[Email] [WWW]

Forum Index » Cichlidae
Go to: