[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
In videoclip e ritualul de imperechere. Masculii sunt foarte violenti daca femela nu vrea sa fie impuiata.
Multumesc colegilor Elven pentru materialul filtrant- punga sigilata, Ptmdanezu pentru transport si lui Ionutdt pentru ca m-a tinut de vorba aseara pana nu a mai vrut nevasta sa-mi dra drumul in casa )
Noul proiect presupune sa nu te razgandesti? E un fel de implinire personala? )
Spor la treaba cu bazinul.
Multumim baieti!
ptmdanezu wrote:va ajut eu cu transportul

Multumim, dar sa vedem daca nu a pus deja coletul la curier.
Am uitat de magazinele de electronica ;D
Nu am mai scris de Constructii, ca stiam unde te lasa ;) trebuie sa mergi inspre Obor cu tramvaiul 2 statii.
Uite site-ul lor: http://www.afloriceliglasscom.ro/despre-noi.php
Ai o geamgerie pe Maica Domnului, 3 statii de tramvai de la Facultate.
Diamant am eu, si sunt sanse mari.sa trec maine prin Hornbach. Vrei sa te ajut cu carota?
Nimeni din Bucuresti care sa vrea ceva si sa impartim transportul?
Eu vreau Substrate Pro.
Sper sa nu fie cu suparare ca scriu in topicul asta, dar daca mai sunt doritori de Cryptocoryne Lutea Hobbit sau Anubias Pinto, mai gasiti cateva exemplare si in Animax-ul din Sun Plaza.

Daca e cu suparare, rog un moderator/administrator sa ma anunte ca sa creez un topic nou.
Don Director, esti bulangist. Cunosc masculul de cand era mic. Inca mai am oul primit de la testoasa ta. N-ai suflet.
In alta ordine de idei, as face un biotop de rau in bazinul ala. Un lemn mai mare care sa iasa din apa, niste lotusi in partea din stanga, mult anubias si bolbitis in dreapta, pe insulita si o familie de H. Lifalili Blue.
Dar hei, poate vorbeste litrul ala de vin pe care l-am baut sa sarbatoresc, sau poate imi plac mie prea mult piticele africane si ma oftic pentru ca pe mine nu ma lasa nevasta sa fac un acvariu mai mare.

PS: ti-am spus ca esti bulangist?
georgemonda wrote:cred ca vulpea lui pavelescu s-o pitit dupa tufis.

Care tufis, ca nu vad nimic
daca ai lidl in oras, vezi ca au set de curatat sticle la 8-9 RON cu perie si burete. peria o poti folosi sa cureti furtunurile de mazga, alge si orice alti spirocheti.
In Iasi nu stiu sa-ti spun, dar o gasesti la VictorZ. Are un topic de vanzari aici pe forum.
In spate e Hydrocotyle Leucocephala, iar in fata banuiesc eu ca e H. Tripartita.
RCS se inteleg cu Amano. Poate doar sa fie vreun RCS ranit sau pe moarte si un Amano in zona, sa ai ceva conflicte.
Tare frumos acvariul.
poate a gresit o cifra si are bazin de 56litri.
Plantele s-au donat.
Se poate inchide, multumesc!
Se doneaza 2 pachete formate din cateva fire de Staurogine si un pot de Micranthemum. Plantele au fost primite de la un coleg de pe alt forum, dar mi-a dat prea multe. Se ridica din zona Pipera pana deseara la ora 19 (chiar si mai tarziu, inca nu stiu la ce ora plec de la birou) sau Aparatorii Patriei.

Se vor dona primelor persoane care imi trimit PM cu numarul de telefon.

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: