[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Nu stiu daca e si cazul colegului, dar eu l-am stresat pe unul dintre colegii de forum cateva zile ca nu am primit coletul de la el si cand colo, postasul nu a avut chef sa-mi lase avizul in cutia postala.
dan.pavelescu wrote:Ia te rog doua lectii, de la un batran inutil:

1 - conform celor invatate in clasa a II-a: inainte de litera B si P se scrie obligatoriul cu M, indiferent care este cuvantul.

Mai sunt si cateva exceptii ce nu tin neaparat de limba romana. De exemplu Istanbul.
In rest, ma amuza jurnalul asta, dar ridica destul de mult stima pentru calmul vostru. Nespecific marinarilor acest calm. Se vad ramasitele acvariilor dulcicole.
"La Sirenita" mai era una la ai mei in oras pe nume Cur de Fier
koala wrote:De data asta va iert, pa motiv de DD Siminica

Stiam, de asta l-am si cautat pa Siminica
La intoarcerea din concediu: image

Dupa ce citeste ce s-a scris in topicul sau: image
image
merg si eu o statie cu voi?
Colegul, sau colega, nu stim inca pentru ca nu s-a prezentat, a intrebat daca a cumparat masculi sau femele. Ca nu ne place noua ce are in acvariu, e altceva.
Pozele sunt modificate de aplicatia pe care o foloseste colegul/ colega, si anume Retrica. Adauga un efect de bosorogeala pozelor.
Tu sa fii sanatos si sa nu te mai razgandesti in functie de vant.
Mai incearca la @Catalos, vad ca a pus anunt ca vinde ce vrei tu.
pfff, fuck, a ramas chase singurel printre noi ))
mugurel wrote: nu ne trebe doi ca el ...

dar mai avem unul, il cheama chase ;)
Uite aic, exact ce vrei http://acvariu.ro/forum/posts/list/33857.page
Chiar daca plantele sunt luate din pet-shop, nu inseamna ca sunt sterile. Pastreaza-i, sunt un marker bun al curateniei si al hranirii excesive.
Mananci pe sistem nervos? Asta e scuza mea cand ma prinde doamna in toiul noptii la frigider
Pot sa-ti dau eu un bolovan de sare din salina de la Slanic Prahova. Fara iod, doar cu steril.
dan.pavelescu wrote:Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. Opincaru, scuze bro ca nu te-am recunoscut, imi erai teribil de cunoscut si nu stiam de unde sa te iau.
Pacatele batranetii, deh..

Cill man. Acum stii cine-i adevaratul gras si tot cu o moldoveanca acasa.
Din nou, felicitari!! Cand ai plecat dupa masina plecase si fetita. Era usor nedumerita, dar zambea.

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: