[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
pune niste killifish in el. spectacol garantat.
Chiar daca vrei ciclide pitice, eu zic sa le amenajezi un acvariu de minim 60 litri, ca sa se poata dezvolta frumos.
Au in Dedeman, Superadeziv de la Den Braven, 20g. 17ron
M.Mihai wrote:Maine sunt la Animax Vulcan

Si eu la fel.
Din experienta proprie, plantele dintr-o cutiuta ajung pentru un acvariu destul de mare. Am luat de la workshop o cutie de Cryptocoryne Cordata si am putut imparti si cu colegul @claudiu.marin.

Sunt ca un copil mic acum, astept sa se faca ,maine'.
Daca ii obisnuiesti treptat, sau ii iei de la cineva care ii tine deja in apa dura, poti baga P. taeniatus.
@kirucd, daca sunau sa spuna ca mai dureaza o saptamana nu era o probleme majora, dar sa sune. Ei au asteptat sa fie sunati, si cand au fost sunati, nu le aparea comanda. WTF??

Sau sa apara o mentiune pe site 'in stoc furnizor' si intelegeam ca nu il au fizic, dar il voi primi.

@dan, nici eu nu sunt de acord cu injuriile/blestemele aruncate de cineva care nu a interactionat cu niste inculpati, dar din punctul nostru de vedere, stau foarte prost cu comunicarea.
Pun o intrebare in topicul omului, poate gasesc un raspuns de la cei care sunt multumiti de ei (nu am comandat, dar as vrea intr-un viitor apropiat sa comand personal de la ei): in cat timp ajunge un produs comandat, care pe site apare pe stoc, dar la telefon ti se spune ca nu este pe stoc??
Concret, colegul claudiu.marin a comandat 2litri de Ada Bio Rio pe 20 februarie prin shopul emag. Pe 25.02 a sunat la ei si i s-a spus sa astepte ca va fi sunat.

I-am spus de topicul asta, ca un reminder, asa ca omul a sunat iarasi la ei. Raspunsul lor a fost ca nu exista comanda in baza de date. Revine duduia cu care s-a vorbit si ii transmite colegului nostru faptul ca azi sau maine ajunge comanda la ei si azi sau maine ajunge la el.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar sunt interesat in mod direct de 1 litru din cei 2. Si nici concluzii pripite nu vreau sa trag, dar sunt usor dezamagit.
Am scris eu pentru ca am mai mult timp decat colegul (de birou chiar) Claudiu.

LE: a dat comanda cu plata ramburs.
catalin_ wrote:
Am dat search pe forum "bucati din suri" si am ajuns aici... Ciudat forum, ciudate discutii

Ca si pe youtube, cauti ceva si-ti gaseste femei goale.
uelcam tu da darc said of da forum
Multumesc pentru explicatii!
da mai multe detalii, poate e lumea interesata de asa ceva. eu unul, sunt captivat de schita (cine, ce, cum face)?
http://acvariu.ro/forum/posts/list/32471.page

in topicul din link, dragul nostru coleg intreaba cam acelasi lucru.
@Cezar, ai pm.
Foarte frumos masculul. daca ai vreun prieten care vine din Bucuresti spre tine, sau are treaba pe aici, iti donez 2 femele de F. Baissa. Asta daca nu te intereseaza prea mult puritatea puilor.
Ma bucur ca ai intentia, macar atat, de a schimba resunul ala.
Daca vrei sa mentii tot stocul de pesti (ti-am scris si pe feizbuc ca m-am oprit din numaratul lor la 27 de pesti) ai nevoie de un filtru mai mare decat cele propuse de colegi.
Cumpar o fiola de Prodibio Bio Digest si una de Stop Ammo, in cazul in care are cineva una in plus din fiecare.
Contact prin PM
Daca sunt pui de Gardneri, iti recomand sa pui cat mai mult moss in caserola. Au tendinta de a deveni canibali.
GeoKRY wrote:Va multumesc pt raspunsuri,cat despre folosirea cu alti fertilizanti eu cred ca ar merge atata timp cat densitatea lor este mai mare decat a apei...

faci cum crezi tu ca-s banii tai, dar el a fost gandit pentru fertilizantii Dennerle, pentru densitatea lor.
sa ne spui daca il poti folosi si cu alti fertilizanti, dar din ce am inteles de la @Alex vei fi dezamagit.
Fa un experiment, pune-le in apa 2 zile. Daca plutesc in continuare, le poti folosi ca substrat pentru plantele din ghiveci. Daca nu plutesc, sunt bune ca mediu biologic.
nu am folosit, dar am discutat despre el la workshop-ul Dennerle si pot sa-ti spun sigur ca ai nevoie de 2 jucarii: unul pentru V30 si unul pentru S7.
Mie-mi pare a fi ceramica pentru ghivece. Oricum ar fi, daca pluteste dupa 2 zile, o poti folosi linistit la plantele de apartament.
@psihoacvtiv, daca nasc pui vii, unde crezi ca are loc eclozarea icrelor?
asteptam pozele cu acvariul si pestele impricinat. intre timp, citeste despre ciclul azotului, filtrare si restul de articole facute sticky.

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: