Message |
|
mai adauga ''o mana buna de pietre'' si mai ascunde din ''leustean''  ,pestisorii astia odata acomodati cu acvariul vor incepe sa-si creeze propriile teritorii(femelele).Masculii doar vor face ''naveta'' intre cuiburi.Asta inseamna ca plantele tale vor incepe incet si sigur sa pluteasca(nu toate).Apropo de acvariu,la ce litraj te-ai gandit?
|
 |
|
sper ca ai inteles ce am scris mai sus....  ....tot pe dreapta am o bere.....deh....
|
 |
|
eu as sinlocui si pietrele di dreapta.Cam ascutite....
|
 |
|
banuiesc ca bagi ceva si in ''cochiliile alea''?
|
 |
|
Pe vremea cad cumparam pestsori din Obor('82-'83),iar eu,un pustan ma uitam cu jind la scalarii de pe taraba,toti ereau la fel.Ereau frumosi dar pretentiosi...pt. mine...Dupa cam 2 ani cu ,ajutorul tatalui,mi-am luat 3 buc  .Prima mare realizare.N-au depus niciodata..pe vremea aia discusii ereau doar povesti..iar scalarii, icoane,atunci cand depuneau.Au trait doar 2 ani,dupa care am dezafectat acvariul de suparare ..si prea multa tinerete in vene...Pe la inceputul lui '90 am vrut iar scalari.Dute si cauta,si cauta.Eu cautam varianta clasica.Cand ce sa vezi.Toate tarabele pline cu''scalari'' pestriti,voalati,colorati...am reusit in cele din urma(la pret mai mic decat cei 'tunati'),si acuma ii vad fosforescenti,si nu injectati....astia cica asa raman...pana la moarte...Asa ca am trecut la Discusi atunci cand i-am vazut prima data.Turq.Singurii gasiti..dupa 8 ani credeam ca stiu ceva,cand colo aprusera atatea varietati,ca m-a luat capu'.Povestea se repeta si in cazul lor...asta e...pe cand unii fosforescenti?
|
 |
|
adezivul de la reef dupa uscare e dur sau elastic precum siliconul?
|
 |
|
Fara suparare dar cred ca trebuie sa mai astepti un pic,sa-ti pui gandurile in ordine.Daca vrei cu adevarat ceva,il poti avea...Mai ales in vremurile astea..debransare?hmmm...mai bine faci altceva cu banii..
|
 |
|
 priviti si va cruciti.... http://www.youtube.com/watch?v=qnhwY7dlbJM . Ministerul agriculturii din Taiwan le-a dat acordul pt. comercializare incepand cu 2012!Scalarii sunt la prima generatie,Nigro e deja la a 5-a  .Chiar atat de tare am luat-o razna?(e vorba de noi ....oamenii.....)
|
 |
|
asa...asa... poate mai apare cineva care vrea sa se ocupe si de alt fel de pesti.....vizionare placuta.
pentru ca nici nu stiti ce pierdeti.......
|
 |
|
blind, de unde esti?
|
 |
|
si zic iar..Dow corning..strat de min 6mm polimerizeaza in 24h.Daca vrei lasi bazinul 1 sapt. si pui apa simplu...evolutie...
|
 |
|
se poate inchide...S-a dat cam greu...Ma uit si eu pe forum si vad o gramada de greseli...nimeni nu vrea sa invete..pacat.O carte la vremea ei.......
|
 |
|
si inca un amanunt...dupa cate vad stratul de silicon e cam gros..eu zic sa-l lasi cao 7 zile si sa pui apa pe urma ,daca te hotarasti sa-l lasi asa....lasa-l sa se usuce macar...
|
 |
|
dow corning...eu zic ca daca nu ai bagat apa inca ..jos...si repari lucrarea,acum,ca pe urma daca-l lasi asa ramane si deodata ...poc...(bine,el te poate tine citiva ani asa),daca-l lasi asa bagai o intaritura sus...lipitura aia seamana cu ce am facut eu la primul acvariu mai mare(il mai am si acum are deja 8 ani) dar de frica atunci i-am pus cornier de aluminiu la partea de sus..si lipiture tot cu bison ca nu auzisem de altceva...
|
 |
|
de invatat minte si pt altii...folositi Dow corning la litrajele astea...O fi el rosu da inaite de a te apuaca de ceva nou el zicea asa..invatati,invatati,invatati...
|
 |
|
mai negociez la pret pt.cine vrea sa invete carte....
|
 |
|
se poate inchide.
|
 |
|
pai 85-90cm?..in afara de acvariul lui Amano de altul nu am mai auzit .Tu?
|
 |
|
si acum la acvariu...85-90 inaltime....pt discusi si nu numai e cam mult,50-55 max...
|
 |
|
de sub luciul apei doi ochi ma priveste...ce sa fie oare? ...cred ca ie doi peste...(cam asa se vede de la noi)...pestii....cu doi de i...hai ca sunt prea rau..
|
 |
|