[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: scubu
Forum Index » Profile for scubu » Messages posted by scubu
oscari acolo?...interesant...
asa da..bravo...super pozitionare...
jos...?sper ca nu ai verigheta....poti chema cateva domnisoare sa le pui sa priveasca acvariul mai de aproape...din picioare...my 2 cents...
Mai poti incerca si cu o frunza de salata introdusa in acvariu sera,a doua zi scoti frunza....cu tot cu melci.In acest fel scoteam din acvariu aprox. 30 melci/zi.Frunza nu trebuie sa fie neaparat fiarta...succes la pescuit...
mai laso odata fara lumina si ramai fara,se pare ca ai prea multa lumina...oricum ciudata alga(eu alceva mai apropiat de forma ei nu am gasit pe net)...hm...parea ca misca...o fi de la berea de aseara...
de apa dulce???
misca?
cateva poze noi...
daca ochiul pare ca ''pluteste'' pe punga respectiva de puroi,izoleaza pestanu...nu are leac...cel putin eu nu am reusit la al meu cu nici un tratament...ajunsese saracu sa semene cu caraseii telescopici...
crezi ca radacina ierea indeajuns de uscata?Faza cu cuptoru' trebuie sa o tin minte...multumesc...
uitai de poza...
he,he...setul asta de poze le-am facut folosind 4 neoane' din care 1 albastru(ramas de la Tanganyikani).mie i-mi place atmosfera din acvariu,da lumina mai alba,dar la poza arata asa..uite si una fara neonu' albastru.Da mai bine la poza dar privind acvariul apa are tenta mai mult spre rosu...dar tu sti deja asta...ori eu vreau sa recreez alt biotop de amazon..cu apa limpede...un anumit rau,dar astept sa vina mormoilocii si va explic mai tarziu
ora meseeiii(ora verde)...inca ma joc cu aparatu',lumini...obiectiv...trepied... smilie...uuuhhh!
nu e nevoie sa-i iei prea maricei,cresc foarte repede si in plus poti face trecerea de la tropheusi la uaru foate usor....(atunci cand sunt mici sunt negri cu pete albe,juri ca's trophy)...
Lasa petii in acvariul comun si bucura-te de spectacol(oricum perechea are nevoie de timp sa se ''sudeze''),de crescut pui o sa-ti dai silinta alta data...la primele depuneri si asa au putine icre...mai tarziu e alta poveste...cand i-si intra perechea in ritm depune si la 7-9 zile la foc automat,cel putin asa faceau ai mei...tu ai grija doar de calitatea apei (schimburi mai dese) si nu-i schimba nici un parametru...asa cum am mai spus...bucura-te de spectacol...
da, uite ca la asta nu m-am gandit...o rezolv si p'asta...
am trecut si pe la reef dar bucatile alea au niste forme cam prea'' intortochiate'' pt ce vreau,caut ceva mai natural....deja am pus ochii pe un copac de la tara,e uscat cam de vreo' 2 ani si batut bine de vant si ploaie...,cat despre tetra...ehee...pestucii iereau cam prea timizi in prima saptamana(stateau pititi si negrii la culoare,ca sa pot sa-i vad ma piteam ba dupa masa ba dupa usa... ) asa ca am luat decizia sa-i fac sa se simta mai in siguranta,si am reusit incepand cu ziua 2-a,riscul e asumat ,nu am vazut nici un comportament ''ciudat'' la adresa lor ,asa ca deocamdata e bine...sa vedem pana cand...dar deocamdata pestucii mananca atata salata ca nu mai au ochi si pt altceva...poate pt. lemnul din acvariu pe care au inceput usor usor sa-l ciugule...
greu cu editatu'....hm...
pozele...

Forum Index » Profile for scubu » Messages posted by scubu
Go to: