| Message |
|
|
|
interesanta ideea si provocatoare dar....presupunand ca-l aranjezi cumva o sa fie f.greu de intretinut 10cm latime cu 3m lungime?....uite si ideea mea..bule de aer la greu,20 buc. pestisori plutitori(sau mai bine fara),neoane albastre sau actinice....stiu ca e kich dar asta vrea de fapt omu'....apropo de apa,bagi ceva in apa si ai o intretinere mai usoara(fara alge)
|
 |
|
|
|
Am si eu o parere in legatura cu neonii.Ultimii neoni pe care iam avut au murit la fel..cauza?...am oservat ca dupa fiecare schimb de apa(30%) incepand cu ziua 2 incepeau sa moara cate 1-2 la inceput continua cu 3-4/zi ..toata nebunia se termina cam in 5 zile...concluzia?..cred ca le placea mai mult apa veche...atentie la apa folosita...oricum si neonii care-i gasesti la vanzare sunt toti din asia(nasparloti)nu mai sant cum erau aia din cehia...
|
 |
|
|
|
buturuga are 53-35-35cm..pretul ramane acelasi..
|
 |
|
|
|
apropo de apa de ploaie..pe la noi(Europa)ploaia e mai mult acida..asa ca...?
|
 |
|
|
|
intrebarea mea e nevinovata...si da am si eu in tanganyikanu' meu vamaioate ....cateva...ideea e ca sunt curios cat timp le-ar lua sa devina parte integrala din'' decorul filtrant'' si daca merita miscarea asta...adica pui o parte cu pietre vii si trei parti alte pietre....?
|
 |
|
|
|
acuma pun si eu o intrebare...daca omu are 2 pietricele vii si restul din'' Vama'',cat timp le ia vamaioatelor sa devina vii...chiar ma intereseaza aspectul asta...am sa va spun alta data
|
 |
|
|
|
ok!''Ceva''lipseste din casa...cunosc...bafta cu noul set up.
|
 |
|
|
|
salut!eu zic sa nici nu te gandesti la altumi.......deocamdata......da'ntrebarea mea e alta.Care a fost mecanismul care a stat la baza schimbarii(m'buna vs scalari)?Scalarul a devenit un peste ''uitat''( pe nedrept).Intreb pt ca dupa 8 ani de discusi am trecut la tanganyikani(set up-ul are 10 luni deja)dar ochii tot dupa dicusi se'nvart...boala grea....iar eu fug de ei.....si ei tot dupa mine.....
|
 |
|
|
|
se pare ca tocmai te-ai ales cu o deciclare......omul din greseli invata....
|
 |
|
|
tentant...dar nu mai dau inapoi  .....am trecut la Tanganyikani....se mai papa plantele p'acolo....
|
 |
|
|
|
buturuga se poate scimba cu ceva tanganyikani...(leleupi,tretocephalus,V.moori,marleri,etc)
|
 |
|
|
|
se vinde Marele ghid al acvaristului(288 pagini) cu 40Ron.Cartea se prezinta in conditie buna,ideala pt. incepatori,raspunde cam la toate intrebarile legate de acvaristica marina si de apa dulce.
|
 |
|
|
|
pestanu' s-a dat.....a mai ramas buturuga...
|
 |
|
|
|
daca ai de gand sa cureti filtru' sa nu-ti treaca prin cap sa-l speli cu apa de la retea ca ai toate sansele sa deciclezi acvariul....da poti sa o inmultesti(planta....elodea).Taio pur si simplu si las-o sa pluteasca...creste mai repede si mai bine decat plantata....
|
 |
|
|
|
se mai vand 2 masculi C.leptosoma-30Ron/buc,3 buc N.Brichardi,3-4cm,10Ron/buc,/4 buc N.Brichardi,2-3cm,5Ron/buc
|
 |
|
|
|
discus red-turq,11-12cm-80Ron/una bucata lemn(maricica)-60Ron
|
 |
|
|
|
eu folosesc numai dow corning 881, negru...daca te intereseaza am la 25 ron tubul
|
 |
|
|
|
baga 2-3 ancistrusi(daca nu ai pesti prea agresivi),lumina redusa la max.5 ore/zi timp de 1 sapt. dupa care sifonare,masurare parametrii apa,schimb apa.mare atentie la lumina solara!(este de ajuns si 1 ora pe zi pt. a apare/dezvolta).Nu specifici cat de ''vechi'' e acvariul.
|
 |
|
|
|
de vanzare 3 masculi C. leptosoma''utinta''(10 cm)-30Ron.Zona Titan.rog PM
|
 |
|
|
|
cumpar N. leleupi-5 buc.,N. tretocephalus-5buc. astept oferte