[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: scubu
Forum Index » Profile for scubu » Messages posted by scubu
interesanta ideea si provocatoare dar....presupunand ca-l aranjezi cumva o sa fie f.greu de intretinut 10cm latime cu 3m lungime?....uite si ideea mea..bule de aer la greu,20 buc. pestisori plutitori(sau mai bine fara),neoane albastre sau actinice....stiu ca e kich dar asta vrea de fapt omu'....apropo de apa,bagi ceva in apa si ai o intretinere mai usoara(fara alge)
Am si eu o parere in legatura cu neonii.Ultimii neoni pe care iam avut au murit la fel..cauza?...am oservat ca dupa fiecare schimb de apa(30%) incepand cu ziua 2 incepeau sa moara cate 1-2 la inceput continua cu 3-4/zi ..toata nebunia se termina cam in 5 zile...concluzia?..cred ca le placea mai mult apa veche...atentie la apa folosita...oricum si neonii care-i gasesti la vanzare sunt toti din asia(nasparloti)nu mai sant cum erau aia din cehia...
buturuga are 53-35-35cm..pretul ramane acelasi..
apropo de apa de ploaie..pe la noi(Europa)ploaia e mai mult acida..asa ca...?
intrebarea mea e nevinovata...si da am si eu in tanganyikanu' meu vamaioate ....cateva...ideea e ca sunt curios cat timp le-ar lua sa devina parte integrala din'' decorul filtrant'' si daca merita miscarea asta...adica pui o parte cu pietre vii si trei parti alte pietre....?
acuma pun si eu o intrebare...daca omu are 2 pietricele vii si restul din'' Vama'',cat timp le ia vamaioatelor sa devina vii...chiar ma intereseaza aspectul asta...am sa va spun alta data
ok!''Ceva''lipseste din casa...cunosc...bafta cu noul set up.
salut!eu zic sa nici nu te gandesti la altumi.......deocamdata......da'ntrebarea mea e alta.Care a fost mecanismul care a stat la baza schimbarii(m'buna vs scalari)?Scalarul a devenit un peste ''uitat''( pe nedrept).Intreb pt ca dupa 8 ani de discusi am trecut la tanganyikani(set up-ul are 10 luni deja)dar ochii tot dupa dicusi se'nvart...boala grea....iar eu fug de ei.....si ei tot dupa mine.....
se pare ca tocmai te-ai ales cu o deciclare......omul din greseli invata....
tentant...dar nu mai dau inapoi .....am trecut la Tanganyikani....se mai papa plantele p'acolo....
buturuga se poate scimba cu ceva tanganyikani...(leleupi,tretocephalus,V.moori,marleri,etc)
se vinde Marele ghid al acvaristului(288 pagini) cu 40Ron.Cartea se prezinta in conditie buna,ideala pt. incepatori,raspunde cam la toate intrebarile legate de acvaristica marina si de apa dulce.
pestanu' s-a dat.....a mai ramas buturuga...
daca ai de gand sa cureti filtru' sa nu-ti treaca prin cap sa-l speli cu apa de la retea ca ai toate sansele sa deciclezi acvariul....da poti sa o inmultesti(planta....elodea).Taio pur si simplu si las-o sa pluteasca...creste mai repede si mai bine decat plantata....
se mai vand 2 masculi C.leptosoma-30Ron/buc,3 buc N.Brichardi,3-4cm,10Ron/buc,/4 buc N.Brichardi,2-3cm,5Ron/buc
discus red-turq,11-12cm-80Ron/una bucata lemn(maricica)-60Ron
eu folosesc numai dow corning 881, negru...daca te intereseaza am la 25 ron tubul
baga 2-3 ancistrusi(daca nu ai pesti prea agresivi),lumina redusa la max.5 ore/zi timp de 1 sapt. dupa care sifonare,masurare parametrii apa,schimb apa.mare atentie la lumina solara!(este de ajuns si 1 ora pe zi pt. a apare/dezvolta).Nu specifici cat de ''vechi'' e acvariul.
de vanzare 3 masculi C. leptosoma''utinta''(10 cm)-30Ron.Zona Titan.rog PM
cumpar N. leleupi-5 buc.,N. tretocephalus-5buc. astept oferte

Forum Index » Profile for scubu » Messages posted by scubu
Go to: