| Message |
|
|
|
ai pomenit mai sus de acele solutii ..... foloseste-le cu incredere. Nu cred ca ai posibilitatea sa ciclezi mai repede un acvariu.
|
 |
|
|
dinu wrote:
Multumesc pentu ajutor,dar nu stiu unde sa caut ca scriu de la munca si nu am timp sa caut .Am incercat cu search, dar nimic.
Unii dintre noi se pare ca nu citesc ceea ce le scriu ceilalti. Ia incearca sa dai un clika pe linkul dat de looser. Vezi ce se intampla. Doar asa, ca sa arati putin respect celor care se chinuie sa caute pentru tine.
|
 |
|
|
Porcu'"]Se pare ca nu mai sint nitrati in sarcofag. La 30-40 neoni si 6 Ancistrusi nici n-ar avea de unde . Unele plante se ingalbenesc usor - Anubias si Micranthemun. Cred c-arunc o lopata de azotat din ala cum se pune pe gradina .[/quote:726cc3136d wrote:
Iti dau io alta solutie: baga v-o 10 carasi, 10 scalari si lasa apa nechimbata cateva luni. Sa vezi cum te umplii de nitrati. O sa ai sa dai si la altii care tot asa nu prea au .....
|
 |
|
|
Magda wrote:Eu nu reusesc sa vad nimic nici la cel de-al doilea link. 
Nu-i bun linkul si si daca l-ar fi dat corect, nu a facut pozele publice ... ca-ti cere un loghin ..
|
 |
|
|
|
Pune ca substrat pietris "boaba de orez" - diametrul sa fie undeva la 3-5 mm. Il gasesti la orice firma de constructii. Tutul e sa nu fie calcaros - incearca cu testul cu otet ( daca nu stii, caute pe forum ). Trebuie spalat foarte bine. Nu cred ca are rost sa te complici cu turba+nisip.
|
 |
|
|
angelinna wrote:a, sorry, si am uitat sa spun ca cineva mi-a zis ca s-ar putea sa fie neciclat acvariul... cum sa il mai ciclez acum cand are pesti in el si de toate 
Vezi ca exista ceva solutii care grabesc ciclarea ... incearca ceva de aici:
http://www.zooplus.ro/index.php?cPath=21_212
|
 |
|
|
|
De ce folosesti asa de multa aerare? Mai cauta pe forum. Nu-i mai mult O2 in apa daca ai multe bolborositoare. Ajunge sa indrepti iesirea de la filtru spre suprafata apei sa faca "valuri"
|
 |
|
|
|
Mai am doar un uruguaensys mare, un pui si un apart f mare. Detalii de pret ai pe PM.
|
 |
|
|
tortulet wrote:.. mai e valabila oferta?
...care dintre ele ?
|
 |
|
|
|
Au mai aparut cateva fire de ludw glandulosa si ammania gracilis.
|
 |
|
|
|
Pare un amazonicus.
|
 |
|
|
tortulet wrote:salut , eu stau in tineretului deci aproape , eu am un acvariu de 70l nu am sol si tin o pereke de skalari as dorii si eu 2 pui de echinodorusii ce pretz trebuie sa platesc si cum intru in posesia lor singura rugaminte ar fi sa fie plantati in recipiente pentru ca eu nu am sol in acvariu
Salut. Nu am cum sa ti-i plantez in ghivece - dar asta poti tu sa o faci singurel. Pretul este 5 RON / pui.
Discutam pe PM detaliile despre cum poti ajunge in posesia plantei.
|
 |
|
|
|
Au mai aparut ceva puiuti ce ech. parvifloru tropica. Detalii pe PM
|
 |
|
|
bogdanel wrote: ...Toate incercarile astea sunt numai o cheltuiala de bani in plus ...
...si un chin pentru toate vietatile din acvariu ... 
|
 |
|
|
g.g wrote:or sa vina luna viitoare cam 500 de bucati poate chiar specii diferite.
Io am vorbit serios. Vreau 20 bucati. GG te rog sa ma treci pe lista de rezervari.
|
 |
|
|
|
Ma bag si eu la 20-30 bucati. Totul e sa gasim pe cineva care sa-i aduca. Eu am o bucata ca acestia si inca vre-o 10 olive neritinas. Nemaipomaniti. Pacat ca din ouale lor nu iese nici un puiutz.
|
 |
|
|
|
Iti dau eu ceva bacopa si java moss daca mai ai rabdare o saptamana ( deabea am dat cu coasa prin acvariu ). Mocca. Discutam pe PM.
|
 |
|
|
johnny6600 wrote:Adusese doar doua bucati si eu am luat-o pe ultima.  O sa fac tot posibilul sa-i mearga bine. 
Este o planta superba, caruia nu-i place lumina f intensa ( deoarece se umple de alge ). Poti te rog sa-mi spui cat ai dat pe ea ?
|
 |
|
|
Magda wrote:
Sandu wrote:In general am mai vazut cate un mascul prin piata pe la Obor, barosan cu coarnele`n vant taman bun de petzit.
Cam greu de gasit un mascul matur in zilele noastre ...(si responsabil  )
In general am vazut la vanzare mai mult puiuti.
Pai nu cred ca-i o idee rea sa achizitionezi cativa puiuti, si, daca ai norocul sa fie printre ei un mascul - cu atat mai bine, mai ales ca poti sa-l cresti cum vrei tu .
|
 |
|
|
|
Am si eu 10 bucati. O intrebare: ce sa le dau sa manance ? pe forumurile de afara am citit ca mananca hrana normala de pesti ( probabil ca graunte de pui ). Deocamdata i-am lasat intr-un acvariu mic, cu o mana de java moss. Par destul de fericiti asa.
|
 |
|
|