[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ciclarea cu pesti in acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
angelinna
Junior member
[Avatar]

IP:

salut!

tot caut si nu gasesc pe nimeni care sa mai fi incercat o asemenea experienta. mai este un topic cam cu acelasi nume, dar acolo nu se spune cum anume s-a ciclat acvariul cu pesti.

am presupus eu ca nu cu Nitrivec sau Bactozym pentru ca pe astea doua scrie ca pestii pot fi bagati de abia dupa 24h.
altfel cum se mai poate? (nu am de unde sa iau chestii din acvarii ciclate sa se transmita)

ajutoooor, trebuie ciclat cat mai repede, altfel se prapadeste...
[Yahoo!]
angelinna
Junior member
[Avatar]

IP:

tocmai spuneam ca nu am de unde sa iau nimic dintr-un acvariu deja ciclat...
alte sugestii?
[Yahoo!]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

ai pomenit mai sus de acele solutii ..... foloseste-le cu incredere. Nu cred ca ai posibilitatea sa ciclezi mai repede un acvariu.
angelinna
Junior member
[Avatar]

IP:

nu reusesc sa ma fac inteleasa: nitrivec si bactozym sunt pentru acvarii fara pesti, or problema mea este tocmai ca nu am ce sa fac cu pestii care deja populeaza bazinul si cautam o solutie care sa impace si capra si varza
[Yahoo!]
florin0_2001
Member
[Avatar]

IP:

Ba chiar ei recomanda sa mai folosesti cate o pastiluta in filtru de fiecare data cand speli filtrul (asta inseamna ca ai deja pestii). In fond nu sunt decat niste culturi de bacterii, nu cine stie ce chimicale.
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca nu ai pestisori mari .. recomanda sa ii pui in niste sticle cel putin cateva ore .. si sa mai schimbi apa din cand in cand.
SI pui pastilute..macar e mai bine decat nimic.
Eu asa am facut si nu au nimic. ( dar am tinut si incalzitorul ) pe la 28grade

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu ii mutasem intr-un butoi de 30l .... cu apa un jumate scoasa din acvariu jumate normala .. lasat 3 -4 ore filtru si incalzitor pt 28grade sa imi incalzeasca apa, am pus o lingura de sare .. si pe urma am pus pestii .. ! Intre timp am schimbat tot ce inseamna substrat in acvariu si restu .. .am pus apa pastila in filtru .. si pe urma vro 5 -6 ore am lasat la chiclat. cand am introdu pestii apa era aproape fara alte probleme .. pus si in acvariu mare o lingura de sare .. si incalzita apa la 28 si .. de o sapt am scapat si de boala de puncte albe .. si toti sunt fericiti

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: