[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gbyu69
Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
În bazin
Paradisul ancistrus
Ma chinuit talentul si a iesit asta
Deci daca bagi 30 de carasi in bazin de 350 litrii la saptamana chemi vitanja ))))))asta cu doua externe )
100/40/40 inseamna 160 litrii . Adica 200kg cu pietris si altele daca nu mai mult
Aveti nevoie mai mult decat de o masa cu 4 picioare
Astept si alte pareri dar eu nu as risca mai mult de 60 litrii pe o masa normala
Ceva de genul
Daca e o masa cu 4 picioare ca cea a bunicii nu merge .Dac? ai o masa facuta din pal cu ceva intarituri si blat dublu ar fi ok . În general se face o masa special cu întarituri altfel risti sa plesneasca fundul acvariului
Si cel mai recomandat blatul sa fie cat acvariul sau peste cel pe care il ai mai pui unul cat tot acvariul
C?uta?i pe olx. Are unu un acvariu de 120 litrii cu 250 de pesti de vanzare g?se?ti tot ce vrei acolo rechinii neoni xipho molly care-?i scalari . Ciorba cu de toate speciile . O fi chiar ala
mor de ras )))
Am descoperit cateva postari cu ce materiale pot folosi .
Arata super vechiul bazin .
Am citit cate ceva despre background si m-am hotarat sa fac altceva .
Nu stiu daca suna aiurea dar as vrea sa fac un coloseum din polestiren sau ceva asem?n?tor cu ruinele
Intrebarea ar fi ce materiale folosesc sa nu il fac de 100kg
Am gasit pe forum ca ar trebui
R??in? epoxidica sau ciment normal sau este si cimentul netoxic sau ceva de genul
Necesar sa fac o arm?tura cu plasa ?
Cat de gros se pune cimentul sau rasina
Cu siliconul ma descurc la îmbin?ri
?aiterol ai niste mesaje private . Lasa te rog un num?r de telefon sa vorbim .
Si eu ma bag . Primesc eu si pl?tesc transportul . Ii trimi?i pe toti si împ?r?im aici . Tiam l?sat nr de tel pe privat .
Mai g?sim pe cineva care doreste si ii aduce pe toti si împ?r?im aici dac? vrei si pl?tim deranjul
Parerea mea sa g?si?i în Timisoara . Cand avem mai multe grade afara se merita acum deja scade si pierdem aiurea pestisorii . Parerea mea . Asteptam si parerea unui veteran va rog
Ca sa fiu sigur sa fie 10 si o sa donez la randul meu cand se cunosc ce sunt . Cum imi trimiteti? De unde sunteti ?
Nu nici chiar . As vrea câ?iva sa pot face dou? perechi in final . Ceva de genul .
Salut . Daca mai sunt ii vreau eu.
Am inteles multumesc

Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Go to: