[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Achizitie acvariu max 80cm lungime  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
pedala250
Unripe member

IP:

Istoria pe scurt: acvarist din copilarie, cu intreruperi. Am preferat intotdeauna bazinele mai mari (150-180l). Ultimul a fost un Juwell Rio 180, dar in noul apartament nu avea loc, aparuse si un piticot in peisaj, asa ca am renuntat la el (donatie), chiar in ideea ca nu mai am timp si asta a fost ultimul. Insa am pastrat toata partea tehnica (filtru extern, lampa uv, etc...), in ideea ca o vand .
Piticul a crescut (aproape doi ani) si este foarte entuziasmat la vederea unui acvariu. Deci... placerea lui, placerea mea , trebuie iar amenajat un acvariu.
Ideea este ca nu ma pot hotari la un anume acvariu, singurele limite fiind dimensiunile bazei (max 800x450mm).
Aici apelez la parerea, preferintele voastre:
-de firma sau la comanda
-dimensiuni
-capac / fara capac
-suport de firma sau confectionat la comanda (cred ca va fi la comanda deoarece vreau sa fie cat mai jos ca sa poata fi urmarit si de pitic, fiind limitat doar de ianltimea filtrului)
-furnizori

paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

oricare ar fi decizia ta,nu recomand un acvariu jos: poate arunca chestii in el cand nu esti atent,se poate catara pe el,poate da cu chestii in el intentionat sau din greseala,etc. Copiii mei s.au nascut si au crescut cu acvarii,dar au fost invatati sa priveasca de la distanta,de la mine din brate sau cu scaunel in fata acvariului la acelasi nivel.
Recomand acvariu la comanda,minim 100cm lungime^^ stiu ca spatiul este la neindemana tuturor,dar.....e o alta experienta...

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
Gbyu69
Member

IP:

Corect . Nu jos ca o sa regre?i . Cand am vizitatori de 2-4 ani pe la mine ma pun paznic la acvariu
Si are 1 metru în?l?ime pân? la geam . Pune scaunelul si sus la fish palmute in geam
Dar cum a spus si colegu ai mei au înv??at de mici
Gbyu69
Member

IP:

La aceste dimensiuni te incadrezi la bazin de120 litri
Eheim are ceva de genul 80/40/45
Eu am avut masa facuta la comanda dar poti gasi pe olx si bine la bani

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: