catalin_ wrote:
delta wrote:cel mai recent titlu pe care il detin este cel de Doctor in Biologie (domeniul fiind legat taxonomia si ecologia unor specii poikiloterme)
Nu vreau sa fiu rautacios, dar
delta wrote:1. expresia ”macroalga” se refera tot la (ceva) melc?
In rest... bine ai venit

Eh si tu acum...nu stii cu doctorii astia ca sunt mai distrati
A pus si omu` o intrebare si voi hop pe capu lui
delta wrote:cel mai recent titlu pe care il detin este cel de Doctor in Biologie (domeniul fiind legat taxonomia si ecologia unor specii poikiloterme)
Inteleg ca "esti nou" pe forum...Bine ai venit!
Notam apetenta la scris, in egala masura speram ca intamplarea fericita datorata bunavointei sindicale

sa-ti permita si alte escapade pe aici.
Probabil de la nivel de doctor/doctorand in biologie discursurile pe aici iti vor parea nu tocmai academice.
Norocul tau eu ca au mai scapat si altii pe la facultate

iar unii au scapat chiar si pe la aia de biologie...
Apropos, lumea-i mica ce promotie? ...si mai ales, in ce Oras?
Legat de asta te rugam sa-ti treci (ca toata lumea de pe aici) orasul unde actualmente domiciliezi.
Cu siguranta asta daca nu cumva si asta intra sub incidenta prevederilor privind secretul de serviciu.
In rest daca nu o sa ti se para anost sa constati ca
pre aici taxonomia nu este pe masura rigorii, ca nu se poate face atata caz de lucruri care in mediul universitar sunt sfinte...ca
Enchytraeus albidus, este simplu Grindal

....e posibil sa gasesti lucruri intersante si prin
vulg
Una peste alta intelegem ca ai inclinatii catre biotop, exista o latura a acvaristicii ce s-a dezvoltat in acest sens.
Exista si oameni cu studii de specialitate in domeniu. Unii au scris carti memorabile, altii am avut placerea sa-i intalnim chiar si prin Romania, uite Heiko Bleher este unul dintre ei...dar, ce-ti povestesc ei tie toate astea cand banuiesc ca esti la curent

Nu?
Cu speciile
poikiloterme ai cam dato-n bara pe forumul asta. Nu este exact partea noastra tare dar pun pariu ca daca iti mai da sindicatu` o zi-doua libere gasesti si un forum cu astfel de pasionati.
Partea buna este ca ai tinut pesti si in anii `80.
Asta-i mare lucru.
Suntem pe aici o gasca destull de frumusica de pasionati care aveam pesti si pe vreme aia.
Am crescut pesti, am fost pe la simpozioane, am scris articole...ba unii si-au mai dat si doctorate in Ichtiologie cu regretatu` don` Pedro. Banuiesc ca stii care...Nu?
Lumea in anii aia chiar se cunostea...
Daca ai depasit momentul borcan de muraturi plin cu
gupanezi (Poecilia reticulata sau Lebistes reticulatus...dupa cum a vrut muschii lor de
taxonomi) e cvasi imposibil
sa nu ne fi lovit.
Asa ca, intelegem fireasca reticenta in a-ti pune sufletul(a se citii acvariile) pe tava, cu cata mai mult cu cat sindicatu` da cu o mana zi libere, dar vegheaza cu cealalta la confidentialitatea contractuala...dar daca de SRI nu si-a deschis o sectie ultrasecreta intitulata "Acvaristica" banuiesc ca nu-i mare branza sa mai dai ceva din casa de pe vremea aia.
Cel mullt risti sa te regasesti cu ceva prieteni pasionati si ei de acvaristica poate chiar de prin ani `70