Bah, plm, si la bazinele de corali e la fel de multa scarpinatura in cap... pestele ala frumos "nu e reef safe".... Coralul "ala" se atinge de "celalalt" si asta nu e bine... anemona o ia la plimbare si-ti arde coralii... si tot asa.
Ceva-ceva compromisuri va trebui sa faci...
- eu as pleca (de fapt, asa am si facut) de la "oratania" care-mi place cel mai mult si cel mai mult. De la "piesa de rezistenta" a bazinului.
- pe urma, "as construi" septelul tinand cont de compatibilitatea cu "vedeta".
Sunt atat de multi pesti frumosi, incat nu ai de ce te plange.
- 1 pomancant (angelfish) mare si zdravan,
- 2-3 angelfish mici... familia de Centropyge are multe varietati.
- 3-4 tangi, diferit colorati (eu am 6 Zebrasome),
- 1 hepatus... sau 1 leucosternon,
- 1 wrasse mare... eu urmaresc sa iau un tuskfish (Choerodon fasciatus) sau un lunar wrasse (Thalassoma lunare).
In rest, niste "utilitari": 2 guvizi de nisip, 1 salarias fasciatus.
IP:
@koala: Da,sunt convins ca vor trebui facute compromisuri.Mie imi place mult pestele asta,trigger-ul,ce ma enerveaza e ca iti mananca CUC-ul. Nu poti tine nimic de genu' in bazin din cauza lui si la cata mancare va fi turnata,nu ar strica asa ceva.Citisem ca daca bagi CUC-u' inaintea lui,ar mai fi vreo sansa da' sincer nu prea imi vine sa cred asta.Nu-l prea vad eu trecand nepasator pa langa creveti,melci,etc.
Acu' ce sa zic... daca-ti place pestele ala asa mult, ia-l si gata!
Plm, dupa ce o sa-ti roada 2-3 randuri de melci si creveti si oratanii, o sa poti sa te uiti la el si sa-i zici: Ba, manca-mi-ai cucu', de-acu'-nainte o sa vezi doar creveti congelati!...'te-n falci de "picotzat", cum mi-ai halit tu mie crabu'!
@pavelescu: Am stat bah, toata copilaria... pan' m-am insurat si m-a scos nevasta din vagauna aia. @Cristi: Bah, daca iubesti pestele ala, ia-l si gata!... te "face" pe tine o mana de melci?
Din cate am citit eu de Clown Trigger -ca tare ma manca si pe mine intr-un timp (da n-am gasit si dupa aia cand era nu mai aveam unde-l pune)si am vazut si filmulete -e drept ca era doar el in bazin-era prietenos cu gazda si ii manca din mana ,mancare nu degetele
Pe vremuri, cand aveam forum, facusem in asa fel incat la fiecare pagina unui topic, la postul nr. 2 sa apara o reclama de la google, reclama menita sa ma umple de bani.
Propun ca administratorii forumului sa faca un script care sa insereze random in fiecare post cate un plm si un bah.
La posturile care contin doar poze, fara text, sa fie un simplu "plm bah!". Merge?
This message was edited 1 time. Last update was at 14/02/2015 20:13:55
IP:
kirucd wrote:Cristi am si eu o intrebare: de ce plm ai renuntat la corali? Bazinul era superb... si cu potential.
Spor cu asta nou
Ca sa nu inceapa astia sa-mi puna si mie cine stie ce rank-uri din astea dubioase: Alchimistu',Preasfintitu',Liliacu'.... Nu,acuma pe bune,mi se acrise de picurat,masurat,testat,observat....plm,s-a dus interesul ala de la inceput.
edyr wrote:Am avut si eu un dragon wrasse(Novaculichthys taeniourus),e super sa vezi cum modifica rock skape-ul toata ziua,si cum se ascunde in nisip...
A, aia de a murit la mine si nu ti-a parut deloc rau dupa ea, e bine c-o recomanzi si la altii, sa doarma si ei cu lumina aprinsa in camera (vedeti-i fatza la maturitate, cea de la noi avea doi colti de 1cm+).
PS Eu tot pe-a mea o tin, Triggerul niger e baiat de treaba, al meu de 10cm+ nu a agresat nici un pestisor, nici degete care-l hraneau, dovada ca si acum traieste intr-un reef la Suceava.
This message was edited 1 time. Last update was at 16/02/2015 12:20:59
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).