[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Apa capata culoarea asta de la radacini .
Nu ai cum sa " opresti ciclarea" , e un proces continuu care a inceput din momentul in care ai dat drumu la bazin .
Trebuie sa o iei usor cu lumina. Cca 5 ore pe zi primele 2 saptamini , apoi cresti treptat sa jungi la un maxim de 8-9 ore .
Poti sa mai cumperi si ceva plante - in momentul asta ai foarte putine.
Faci schimburi saptaminale de apa de cca 50 % , mai ales acum la inceput cind ti se si coloreaza apa.
Pesti nu e recomandat sa introduci in prima luna . Trebuie sa stepti ca bazinul sa se cicleze.
Faina treaba acolo .
Tare's curios ce mi-o iesi si mie vineri ...
Bag de seama ca iti sta gindu la vreun Oscar....
Bafta!!
koala wrote:
Gabi C wrote:Vineri este ultima zi a acestui jurnal.
Mi-am luat special o zi de concediu pentru reset . Mai trebuie sa ii gasesc un nume pentu a deschide noul jurnal .

Zici ca vineri te pui pe treaba?... ce culoare are substratul ala?
Daca e de culoare neagra, atunci numele noului proiect poa' sa fie "The Black Friday".

Super tare asta cu " THe Black Friday " . Nu mi-ar fi dat prin cap niciodata . Solul fertil este negru intradevar dar o sa am si nisip deschis la culoare plus Dennerle Kies Baikal care si asta e gri .....
Cred ca mai bine merge ce a zis Artur .
La asa ceva nu m-am gindit .
Vineri este ultima zi a acestui jurnal.
Mi-am luat special o zi de concediu pentru reset . Mai trebuie sa ii gasesc un nume pentu a deschide noul jurnal .
Foarte fain bazinul . Mai incearca poze in care sa prinzi si pestii nemiscati .
Ca regula eu faceam poze cind pestii erau deja "imbuibati" cu mincare si erau mai lenesi .
Nu am crezut ca o sa spun asta dar sint foarte faini ca pesti .
Ca regula e bine sa pui apa statuta 24 de ore .
Daca te gindesti sa cumperi un acvariu ( ceea ce este foarte bine ) te poti gindi la un nano ( bazin15-30 l ) echipat cu filtru intern si incalzitor . Daca are si o lampa suspendata poti pune si citeva plantute easy .
Da , de la Dupla. Din ala folosesc de obicei .
Azi am facut inventarul la tot ce am . Imi mai trebuie doar niste adeziv sa prind radacinile de pietre , in rest am cam tot ce imi trebuie .
Vreau sa fac ceva simplu si care sa tina cit mai mult daca se poate .
Daca nu ma " pricopsesc" cu musafiri in weekend , voi da reset. Daca nu trebuie sa mai amin o saptamina desi nu ma incinta ideea sa mai astept .
Imi plac toate plantele care le-ai ales.As pastar o singura planta de gazon. As merge pe eleocharis pusila.
Mestere ce faci ?
Miine poimiine dau reset la bazin si daca mi iese prost nu are cine sa imi ridice moralul .....
dan.pavelescu wrote:, sotia plateste rata tot 5 ani pentru masina,

Cum iti place masina ? La mine aici in sat e plin de Captur .
Cind am citit titlul topicului am zis din prima " asta e Batman " .
Spor cu el !
Ce aranjament ai in plan ?
Azi am trecut pe la Pflanzen Kolle. Magazinul face luna asta 200 de ani de cind si-a inceput activitatea. E full de produse si la acvaristica . M-am imbolnavit ce roci ( gobi rocks ) si ce nuante de nisip am vazut acolo pentru aquascaping.....
Mi-am luat niste microsorium narrow leaf si anubias barteri . Ramine sa mai studiez radacini pina aleg ceva sa mearga cu ce am in cap .
dan.pavelescu wrote:Cand desfaci punga fa-i o poza ca lumea solului, sunt foarte curios cum arata.

Facem, facem.
De miine incep sa umblu dupa plante si radacini .
A sosit si solul......

image
Uite cum imi da lumea de lucru .... Numa nu scap de greu ..... ce sa fac acu ... ma apuc de adunat vegetatie .
Numai lu' Batman ii e mila de mine ....

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: