[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
E faina compozitia aia . Eu ma gindeam in cazu in care " trag " un iwagumi sa pun si carare.
Cu topicu mai stau un pic . Cred ca numai saptamina viitoare imi vine solul .
Mai am in cap si un nature ( ceva mai wild sa zic asa ).
Vedem pe care merg pina la urma .
As vrea musai sa folosesc si bolbitis in noul scape . Si ceva anubias . Asta daca merg pe varianta nature.
Rodo tu stii mai bine dar si eu il vad in momentu asta de pus in rama.
dan.pavelescu wrote:

Am zis ca fac un iwagumi dar cred ca se lasa tot cu nature ....
Asta e un tablou sub apa . Daca cumva e si apa acolo .
Foarte fain . Scapeurile tale sint foarte vii . " Pozitive " cumva .
Am dus in beci Scapers Soil in beci .
Azi am dat comanda de asta :

http://mksshop.de/Prodibio-AquaGrowth-Soil-9-kg-inkl-Bacter
Poze nu am cum sa pun inca. Am carat aseara toti bolovanii la nisip ( locul de joaca al copiilor ) si am facut ceva aranjamente cu ei dar nu am mai facut poze.
Corect Skija. 8 kg are. Nu stiu de ce am scris 9.
Ieri m-a vizitat un prieten de aici care a cochetat si el pina acu un an cu acvaristica. Stia ca am in plan sa schimb apa si mi-a adus cadou o punga de 9 kg de Dennerle Scaper's soil ..... m-am procopsit vrind nevrind cu solul .
Am facut tot ieri si prima simulare de aranjare a pietrelor. Mai am de gindit inca la ea ....
Vedem ce iese. Sper sa reusesc ceva frumos.
Pai o sa comand de pe net solul. Am luat insa Dennerle Baikal kies. Mi-a placut ca si textura - asta pe partea de hardcsape.
Am vazut niste radacini la Kolle de se scuturau salcimii . O nebunie de faine . Dar alea mergeau la un nature de ala adevarat .
La kolle au doar de la Tropica sol activ.
Habar nu aveam de ele .... M-as baga la unul din ele . Azi mi s-ar arata un drum de Kolle Zoo. Daca nu-l gasesc acolo imi comand de pe net .
Consider jurnalul acesta incheiat aici . Bazinul a fost neglijat in ultimul timp si din lispa de timp si datoritita numeroaselor alge care mi-au trecut " pragul ".
In scurt timp urmeaza un restart . Cel mai probabil va fi un iwagumi - am cumparat roci foarte faine zilele astea . Astazi merg sa-mi iau si niste Dennerle scaper's soil .
Ramine sa ma mai gindesc asupra layout-ului si cum spuneam in cca 2 saptamini vine restartul . Cel putin asa planuiesc.
Artur nu ai vrea sa-l vezi . Nici geamul nu l-am mai sters de o luna si jumatate . Atit cit hranesc pestii in rest e lasat de izbeliste . Dar recuperez cu noul scape. Cel putin asa sper.
Mestere urmeaza cit de repede un restart .Am inceput sa adun bolovani .
Am avut o perioada de super stres maxim - am facut cea mai tare " chestie a mea de pina acum ( de cind lucrez in meseria asta ) la Transformersu asta nou . A fost super stres si nu prea mi-a ars de acvariu .Dar acum a trecut greul si urmeaza o perioada de liniste si am timp si de hobby .
Mestere de fiecare data ma uit cu maxima placere la pestii tai . Poate doar altumii sa-mi mai placa la fel de mult ( dintre cichlide ).
Mie cele Mai silentioase mi se par urmatoarele: Enermax apoi Corsair si Noctua. Ca fiabilitate in timp Noctua sint de departe cele mai bune.
Foarte faine genu asta de pietre . Cred ca au potential foarte fain de aquascaping . Eu as mai incerca versiuni de aranjare .
Cu placere. Sa-l folosesti sanatos.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: