Salutare Dragilor
Am inceput un nou proiect , un nou nature style . Am incercat o abordare diferita putin fata de ce am facut pina acum ca si orientare a hardscape-ului.
Pe partea de hardscape am mers pe Canyon rocks si radacini .
Legat de bazin Folosesc acelasi Juwel Rio 125 cu filtrarea Eheim Professionel 4+ 250 .
Pe moment am inceput fertilizarea doar cu CO2 de la o butelie de 2 kg , in jur de 1b/sec timp de 9 ore pe zi.
Lumina va merge doar 6 ore pe zi in primele 2 saptamini .Lumina : Dennerle day light si un jbl de plante ( e putin mai rece ) .
Solul fertil este unul nou Aqua Growth Soil . Vedem cum se comporta in timp .
Poza este facuta la cca 24 de ore de la startul bazinului. A fost prima data cind am avut ceva mai mult timp la dispozitie . Am lipit radacinile de pietre si am lasat cca 8 ore timp de uscare.
Plantele alese sint plante easy - am vrut ceva usor de intretinut care sa nu imi dea batai de cap ( sper sa fie asa ) .
Plantele folosite sint : Crypto Flamingo ( e una din plantele mele favorite), Eleocharis mini , Michrosorium narrow, Bucephalandra , anubias ( pentru prima data dupa mult timp ) si o specie de crypto - caruia nu ii stiu numele . In spate cred ca doar in perioada de inceput am pus o planta stem gen feriga ( imi scapa numele acum

).
Sper sa va placa ce a iesit poza nu este foarte grozava . Sint deschis la sugestii - oricum la hardscape nu mai umblu

- doar la plante .