[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
dan.pavelescu wrote: liliecii isi umezesc pielea doar pe interior smilie

i'll drink to that http://www.bleedingcool.com/2014/02/14/and-finally-the-not-legitimately-licensed-batman-cannabis-energy-drink/
http://all4aquarium.ru/en/events/jbl-biotope-contest-2015/entries
Locul 15 de la bazine africane e un acvariu iluminat cu o singura sursa, probabil tot un proiect led
Ancamarketing wrote:Si cate ai la ce volum de apa? Ce ai in acvariu?
Eu vreau pentru biotop sud american câteva jocuri de lumini.
Sa i au doua de 10 w nu s prea mari sau merg doua de 3 w?

Am un singur proiector la 50litri, astept sa ne mutam la casa noastra ca sa facem ceva mai mare.
Inainte aveam un biotop pentru kribensis, acum tin 2 perechi de Procambarus Alleni.
Pentru ca am un filtru hang-on, avem o gramada de jocuri de lumini in casa si pe tavan.

Din cate imi aduc aminte, @pomi folosea un proiector intr-un colt al acvariului, iar acvariul arata bestial.
Eu mi-am luat asa ceva: http://www.iluminat-ieftin.ro/1/Proiector-cu-LED-10W , la recomandarea colegului @visiniu. Functioneaza 8h/zi de vreo 7 luni incoace.
Inainte am avut unul slim, cumparat de doamna de pe un site no name, care s-a bulit dupa vreo 5 saptamani.
koala wrote:Stiu!
Mi-aduc aminte cum faceau, ceilalti, atunci cand le dadeam rame... tre' sa vad cum pacalesc ochiul vigilent al soacrei, ref. "tinut cutie de scarbosenii in frigiderul familiei".

Eu aveam in balcon ferma de rame (intr-o galeata ordinara de 10litri, acoperita cu o carpa din bumbac) pentru ca sotie si pentru ca scarba-n frigider.

@paradoxx, singurul mod in care poti scapa de ochii vigilenti ai soacrei este sa-i umfli. Tertipurile nu functioneaza, sunt specie aparte
dan.pavelescu wrote:Sa intelegi ce? A pus un clip cu un acvariu (deja are corali aproape cati am si eu), pe un cont de youtube abia creat.
Ce dovedeste asta? Absolut nimic.

Sunt destui milogi pe forumuri. Cersesc intr-o parte si apoi fac biznis in alta parte. Sau primesc pomana si apoi vand dupa 1-2 luni sub pretextul mancarii date in acest interval, ori curentul consumat intre timp.

Eu zic sa ne calmam si sa bem o bere, ca de samsari vom avea parte mereu.
Pacea si 40 de virgine cu bustul mare sa fie cu noi toti; sau 40 de Flamingo Boys pentru fetele de pe acest forum.
dan.pavelescu wrote: m-am nascut in noiembrie

Stai oleaca, sa nu confuzam colegii de forum cu atatea varste: in Noiembrie anul asta sau altul??

Inca un off topic: sa dea Necuratu' maica daca am intalnit vreun pusti de 15 ani care sa dea o explicatie atat de laborioasa si frumos scrisa in pagina, pe cum a dat colegul @Ciupy. La varsta lui ma incaltam stramb cu opincile si le legam cu nod in loc de funda, iar el are prieteni cu pet-shopuri si acvariu marin.

In urma acestor discutii despre varsta, samsareala, alocatii, bere, cico rico, corali si altele,am ajuns la aceeasi concluzie ca si Toma Caragiu: "Dracu sa ma ia, daca mai inteleg ceva!!!".
ionut_dt wrote:
ciprian wrote:
Nu e bun ca ploua'n casa....Altu' ai !?

Mai am unul dar nu stiu daca te coafeaza are piscina la comun si iarba nu-i tunsa

Daca il iau pe-al doilea, primesc si o masina?
N-am permis, da' are doamna.
Pot sa vin cu tata sa iau in primire apartamentul?

Off topic, La Multi Ani!!! Dan Pavelescu. Abia acum am vazut postul in care ziceai ca te-ai nascut ieri
Am nevoie de apartament cu 2 camere, decomandat, mobilat lux-stau cu chirie.
Poate are cineva unul in plus si se indura sa-mi dea 'moka'.
rzv88 wrote:Si totusi daca as gauri sticla ce tip de burghiu este necesar ?

Carota diamantata. Poti sa cumperi si una ieftina
Important e sa ai o bormasina cu turatie reglabila - va trebui sa dai gaura la turatie mica, o mana de chirurg (daca nu folosesti un dispozitiv de ghidare a carotei), rabdare multa si un aspirator, in functie de locul in care va fi sticla cand o gauresti. Plus ceva lichid de lubrefiere/racire ca sa nu crape sticla de la diferenta de temperatura.
Spor la treaba
IwaGumiGUY wrote:Nee, eu ma refeream la sotie ) greu le gasesti sa nu faca figuri ,mai ales la o asemenea lampa .

Man, depinde de toanele in care e sotia. Dupa un revelion in afara tarii, hotel 4*, 'ol inclusiv' am primit moolta mumu cand am cerut un upgrade la acvariu. La fel si colegul @ionut.claudiu.
Hormonii din perioada sarcinii au facut-o sa spuna prostii: 'punem acvariu cu ciclide aici si acvariul cu raci in parte cealalta', 'hai sa cumparam o noua pompa de apa!', 'facem un suport mare pentru acvarii si il punem pe hol sa ne bucuram de ele' si altele

@skija, frumos set-up.
Am amanat plecarea o saptamana. Maine merg sa caut mobila pentru noua casa ;) iti pui bucile-n masina maine seara, porcule, si vii sa-ti dau acvariul. Imi aduci si niste plante de la tu, ca am nevoie de ele.
Buei carici pansat, de ce nu m-ai sunat aseara sa-mi spui.asta?? Gutute-n tag. Iti dau bazinul din birou azi, da' trebuie luat cu masina. Plm, eu am burta.
Cred ca-ti imaginezi ce ne-ar face nevestele daca ar vedea ce postam noi aici, nu?
Le: nevarmaind, i-am aratat poza doamnei mele si a ras. Cica asta nu are tate ))
Am scapat
https://m.facebook.com/cheechandchong/photos/pb.61205706958.-2207520000.1439572426./10154689925881959/?type=1&source=54

Na, sa-ti treaca!
LE: 40 de virgine nu am gasit, dar daca nu reusesti sa vezi poxna sa stii ca am urcat-o pe plici pe acelasi cont de opincar. Pune tu un bibicod aicisa.
Podgoria Dealu Mare
Mie nu mi-ai fi donat apartamentul, bulangistule ))
E acelasi acvariu in care a tinut broastele. Inca il injur ca le-a dat.
Gutute-n tag Directore! Ma spurci de fata cu oamenii astia ca sunt betiv. Las' ca vezi tu azi..
In alta ordine de idei, pe viu e superb bazinul. Nici nu vreau sa-mi amintesc cate discutii am avut cu capcaunul asta despre lumina, plante si altele.

Bah, daca te mai aud ca vrei neoane si fertilizanti in acvariul asta, te chis in freza
Cireste aici: http://acvariu.ro/forum/posts/list/24062.page

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: