Va multumesc mult la toti !!!
Bogdan si tu ai ce arata cu bazinul tau .
Legat de creveti - foarte important sa nu ceara apa de osmoza. Nu am timp de bibuleli suplimentare la bazin . Daca gasec ceva care sa fie ok in apa de retea m-ar tenta la ceva frumos .
Doua poze de acum seara. Melc pe suprafata apei . Personal mi-au placut mult asa ca am decis sa le postez.
Multumesc Silviu !! La scapeuri terestre nu ma bag . Acolo tu esti meseriasul . Acvariul face miine 2 saptamini . Am facut acum seara o filmare scurta de toata jena ( maera usor inclinata si alte cele) si needitata ( din lipsa de timp si comoditate )
Mai incolo daca va evolua frumos ma bate gindul sa fac si o filmare mai serioasa , sa prind si ceva detalii si clar sa am si o coloana sonora. Filmuletul poate fi vazut HD.
Ma bag si eu putin in seama legat de offroad. Am vazut si eu la un prieten ce are un Wrangler suprainaltat ce inseaman sa faci offroad ..... cred ca nici in 1000 de ani nu as putea sa fac asa ceva cu Tucsonul .
Au tendinta asta . In special pe lemne. De aia ii tin doar pe astia doi . In schimb mi se par formidabili in a tine hardcsapele curat. Sint mai eficienti dupa parerea mea decit orice peste sau crevete.
Azi am facut o vizita pe la Kolle Zoo sa vad ce mai au baietii nou. Am vazut niste gupi de mi-a picat fata. Botul si coada rosie singeriu iar corpul alb ca zapada. 24 euro perechea. Baiatul de acolo mi-a spus ca traiesc relativ putin . Si sint sensibili. Ma asteptam la asta.
Ce m-a surpins a fost ca au doua acvarii mari plantate la expozitie. Sint de ceva timp expuse ( peste un an ) si am vazut in amindoua spyrogira ....... alga care am avut-o si eu in primavara asta . Mi-a dat de gindit asta . Nu stiu daca se poate din cauza apei de la retea sa fi aparut in bazine . mentionez ca altfel bazinele lor sint super ingrijite .
Si o poza de ansamblu dupa prima saptamina . Deocamdata ( stiu ca e super devreme ) bazinul este super ok .
Poti sa o bagi linistit in bazin dar va trebui intradevar sa pui un bolovan pe ea (sau sa o lipesti cu un gel de o piatra) .
O perioada va mai elimina " culoare " in apa dar prin schimburile partiale de apa vei elimina acest neajuns.