[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Rodo super faina partea din fata si crengile . Ceva ceva parca nu se leaga in spate . E nevoie cumva partea din spate sa scoata si mai tare radacinile in evidenta .
Imi place la maxim genu asta de scape . Foarte natural.
rodoselada wrote:Foarte frumos! Eu sa fac poza la wabi nu am dormit toata noaptea.

Mersi mult Rodo. Pai na arta cere sacrificii !
Si despre cum inteleg unii diviziunea muncii .

image
Si o a treia poza tot de azi - un peisaj selenar ...

image
Frunze noi la bucephalandre.

image
De astazi.
Imbratisind un fir de pussila ....

image
Superb.
Imi place cum arata.
[quote=cosmin_ruz]Asteptam fotografia de la intoarcerea din concediu! Distractie placuta! [/quote]

Mersi fain de urare. Sper sa nu il afecteze prea tare cele 2 saptamini in care voi lipsi ( fara fertilizare si fara schimb de apa ).
Bazinul are deja 3 saptamini . Am mai facut o poza si voi mai face una inainte de a pleca in concediu.
Nu sint transformari spectaculoase dar ce ma bucura este faptul ca este foarte curat . Nu e nevoie sa curat pietrele sau geamurile . Pina acum se comporta ca si lost nature si asta ma bucura la maxim .

image
Maab wrote:Posibil sa fie cum spui legat de cory, eu am facut doar 2 acvarii pana la asta, ambele le-am ciclat cu cory i
.

O ciclare corecta este fara pesti . Minim 3 saptamini bazinul trebuie sa stea fara pesti .
Daca totusi ai facut greseala sa introduci pestii de la inceput e indicat sa faci schimburi de apa zilnice de cca 25 % din volum .
Si inca una asa de amorul artei .

image
Se pare ca si lui Oliver Knott i-a placut poza cu melcul

Din ce vad eu in poza lumina este destul de puternica. Asta ii poate face sa se simta in nesiguranta sau inconfortabil sa zic asa.
Se prezinta bine bazinul .
Frumosi tare pestii !
Iese frumos.
Cristi wrote:Foarte frumos,Gabi.
Mana de artist.

smilie smilie
Si inca una la care imi place la nebunie cum se vede cochilia

image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: