[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
georgemonda wrote:cum o mai duce noul venit?????

Hepatusul a facut totusi, intre timp, gris. L-am tratat 7 zile cu Fish Resistant de la KZ, dar nu i-a trecut de tot. Sa zicem ca am simtit pe pielea mea ca e un peste mai sensibil. Mananca de rupe, e gras si s-a integrat in peisaj...acum tot ce pot sa sper e ca intr-un final sa ii treaca toate bubele.
Salut,
Cat de des hranesti Fungia?
Eu am asa o stea. O am de la startarea bazinului si nu i-am dat niciodata nimic special sa manance. O am de cca. 1 an si doua luni.
Ca idee cand nu ii convine ceva iese din nisip si se urca pe geam sau pe pietre. Cand toul e ok nu scoate "nasul" din nisip.
dan.pavelescu wrote:
koala wrote:
Acvariul:
- volum brut 550 litri, geam de 12 mm, fund dublu, intaritoare longitudinale superioare,
- lungime = 200 cm,
- latime = 50 cm,
- inaltime = 55 cm,
- background home made - polistiren cu ciment

Sefule, o intrebare: la ce etaj stai?

Eu zic sa nu iti faci probleme...din cate stiu eu planseele blocurilor supporta 2t/mp.
Daca cumva o sa pui bazinul mai apropiat de un colt al camerei cu atat o sa fie mai safe.
Salut,
Foarte bine arata lucrarea, imi pare rau ca azi nu am avut timp sa intru sa o vad
Cat despre lampa, a mea este la aproximativ 15 -20 cm de luciul apei. 40 cm cred ca e un pic cam mult...
In rest spor la bricolat tevaraiele
Poate daca iti iei plate-uri pui si o floricica doua...
Ansamblul din partea dreapta arata foarte ok...in partea stanga trebuie sa mai misti cate ceva.

La lampa o sa mergi pe varianta led-urilor?
dan.pavelescu wrote:Ce stea de mare ai acolo? Ii suplimentezi cu ceva hrana, sau se multumeste cu ce gaseste?

La mine aceiasi stea supravietuieste de mai bine de un an de zile cu ce gaseste prin nisip. Archaster Typicus se numeste...parca. Majoritatea timpului sta ascunsa in nisip.
elven wrote:eu sincer nu mi-as bate capul sa fac un skimmer diy....nu prea merge....
in schimb as strange pt un deltec/tunze sh ...

Dar de unde ai tras concluzia ca vrea sa faca un skimmer DIY...in tot topicul nu e vorba despre asa ceva...tu ai citit atent???
Na asta da proiect, dar sper ca la dimensiunea asta nu transformi bazinul in piscina adica doar pesti, si pui si corali
Tevile in sump trebuie sa fie intrate in apa 2 cm. La tine sunt 2 cm deasupra nivelului apei.....nu te deranjeaza zgomotul ala?
E normal in cazul asta sa ai bulele alea.
Era mai demult aici pe forum o discutie intr-un topic si imi aduc aminte ca lumea spunea ca fosfatul nu il scade.
Deci mai bine biopellete normal si mediu antifosfat.
La un moment dat am luat si eu ceva de la ei si mi-au trimis cu microbuzul.
Ca si sfat din experienta proprie, nu fa comanda telefonica fara sa vezi pe viu ceea ce cumperi....
Sebastian Costin wrote:Bazinul e frumos! Sper ca hepatusul sa fie ultimul ciortan ... nu?

Da, o sa fie ultimul. Nici hepatusul nu trebuia sa il bag, dar daca vor fii probleme o sa dau pe unul din ei.
koala wrote:Eu nu m-as stresa pe tema asta.
O valoare NO3=2, mi se pare ceva foarte misto... nu vad de ce vrei sa te chinui sa cobori la zero.

+1

Plus ca din cate stiu, coralilor nu le plac valoarea de 0 la NO3...
Daca vrei sa pui doar piatra vie si alge din cate stiu eu nu e nevoie de debit redus...
Ce mai face Desjardinii-ul si restul celor nou veniti?
georgemonda wrote:da apropo...floricele de la moldova cum o duc?????

Care floricele de la Moldova?
Multumesc de aprecieri, acum daca o sa reusesc sa stabililizez parametrii sper sa arate din ce in ce mai bine !
bulan77 wrote:Arata intr-un mare fel! Felicitari!

Merci, te astept oricand sa il vezi live daca vrei

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: