[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: koala
Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
timrelu wrote:Cine face misto de cine ? Daca nu vinzi ce mai cauta anuntul aici?
Am incheiat subiectul si nu mai sunt interesat .

Hai sa nu fim noi mai catolici decat Papa.
Anuntul postat este CLAR si FARA ECHIVOC:

Salut !
Intrucat am comandat doua recipiente si este prea mult ptr ce am nevoie, dau la schimb produsul de mai sus, doar contra anemona.
Are 473 ml, este exceptional, la mine isi face efectul dupa doar doua aplicari.
Astept oferte pe privat.
Multumesc,

Bogdan

===

In aceste conditii, este inutil sa incepem cu "Da' de ce nu vrei sa vinzi? Da' de ce ai mai postat anuntul?" si tot asa...
Aceasta rubrica se numeste "Bursa marina" si nu "Vanzari".
Cred ca am lamurit lucrurile si hai sa lasam omu' sa-si faca tranzactia dorita.
Thanks!
Arata bine si le-ai nimerit cu asezatul... in cateva luni nu se va mai vedea locul unde-au fost "lipite".
Nope, nu merge cu silicon.

- daca e vorba de bolovani mai mici, da-le doar niste gauri si leaga-i cu shoricei. "Maschezi" legaturile alea cu ceva ciment (ca sa nu se vada plasticul) si aia e.
- daca e vorba de bolovani mari, atunci fa asa cum ti-am zis... uite despre ce vorbesc: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/80/20668.page
- avantajul este ca poti sa "pozitionezi" bolovanii asa cum vrei tu, in orice pozitie... indiferent cat de "ciudata".

image
image
image
image
Solutia clasica si eficienta este urmatoarea: Gauri cu bormasina - tije de plastic / sticla - shoricei de plastic - ciment
... nu te gandi sa lipesti bolovanii cu adeziv d-ala, ca n-o sa tina manevra.
Exactly... testele alea "all-in-one" nu merita luate in seama.
Thereau wrote:Eu folosesc metoda "apa de la retea la mana" nu am avut niciodata problema din cauza apei de la retea sau dupa schimburile de apa, nu am avut in general probleme de niciun fel, au mai fost ceva pierderi de-a lungul timpului dar cu siguranta nu apa de la retea a fost problema .

Prima si marea ta problema o sa fie atunci cand o sa prinzi "apa cu sulfat de aluminiu"... Nu e vorba de "DACA" ci de "CAND"!
Sunt multe discutii pe forum despre acest pacatos sulfat de aluminiu... citeste aici:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19471.page#p161661
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/39456.page#p355372
Din pacate, daca ai apucat sa otravesti pestii cu sulfat de aluminiu, atunci treaba e nasoala... nu ai ce sa le mai faci si o sa te uiti la ei cum mor.
Thereau wrote:Am vazut ingineria ta maestre Koala dar acvariul meu este cumva in sufragerie si oricat as incerca si mi-as dori nu mai am nici macar 1 cm liber pentru alte sisteme

Dragule, si acvariul meu tot in sufragerie este ... bateria aceea de filtrare este "mobila" (sta ascunsa in baie, intr-un dulapior).
Se monteaza pe furtunul de la dus si se "ascunde" dupa ce termin schimbul de apa.
Si eu folosesc tot apa de la retea, dar o trec printr-o baterie de 3 filtre... am povestit deja, aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/27458.page (postarea #34).
Eu nu am folosit niciodata sare, la modul ca "sa punem in acvariu, ca sa fie bine si sa nu fie rau".
Sarea e terapeutica, dar in conditii de boala si in anumite concentratii.
Altfel, parerea mea e ca "e degeaba".
LYM wrote:Rog un admin sa-mi editeze post-ul si sa te mentioneze in el.

Rezolvat!
Bah, frumosi sunt! ...
Mamaaa, ce ciortani frumosi!
ocean wrote:... Koala e simpatic si al tau, dar nu-s eu cu bichonii

Bah, nici eu nu-s!
Catelu' nu e al meu, ci al nevestei si-a' lu' fiica-mea.
Eu sunt doar baiatu' ala care-l scoate afara de 3 ori/zi... care ii cumpara mancare si acareturi... care se joaca cu el... care doarme cu el... care se duce cu el la doctor si la frizer, care plm... doar atat.
scarabell wrote:
Este superb! Maine coon?

Daca e Maine Coon, atunci a cam pus-o nea' Dan... cotoiu' ala se face de 7-8 kile, o sa-i manance si urechile.
4 luni mai tarziu, dom' Potter a devenit sefu' casei...
Yeap, ce plm... e ca la nebuni! Aia doi se alearga non-stop, prin toata casa.
Pisicul il linge si-l spala pe catel... iar catelu' vine dimineata la mine si ma linge pe urechi, ca sa-l scot afara.
Vaaaai, cat e de scump!

Uite-i si pe-ai mei...
lorenzo1990 wrote:ON: din motive ca mi se pare ca prea faceti pe detectivii ori ca prea incepeti sa va luati aiurea de oameni....doresc sa va cer (adminilor care stiu sa sara imediat cu gura) sa inchideti acest cont precum si toata activitatea mea pe acest forum.

Pe langa asta, mai mult ca sigur va veti descurca lafel de bine si fara mine asa ca bafta in ceea ce faceti, se vede ca sunteti pe drumul ce 'bun' si sa auzim numai de bine.

lorenzo1990 wrote:... Am postat nr meu de telefon, asa ca koala daca vezi aceasta postare te rog sa mi scrii pe wassup ca sa vezi acvariul si iti poti cere scuze apoi pe unde m-ai barfit.Sal si lasati-va ca nu va iese ori daca credeti ca va iese, nu va iau in seama.

Plm ,n-ai inteles nimic si tii coada sus in continuare... se pare ca noi nu suntem "de tine".
La revedere si mult succes!
lorenzo1990 wrote:...si a cerut sa raspund acolo cu toate ca a dat lock topic...interesant koala.

Topicurile alea sunt inchise, pentru ca asa e Regulamentul ariei comerciale.
L-am deschis doar ca sa-ti atrag atentia.
Ti-am scris foarte clar ca astept sa imi dai un PM cu explicatiile pe care le consideri utile:
Astept un PM cu explicatii.

lorenzo1990 wrote:Also, i am trimis mail si nu a raspuns

De fapt, mi-ai trimis un PM in care m-ai anuntat ca ai deschis un alt topic... si, m-ai certat nitel.
Salut.Am facut thread nou pe vanzari..Ca vad ca v-ati luat aiurea ...

lorenzo1990 wrote:Also, am repostat anunt cu vanzare si aparent azi am vazut ca a disparut, iar fara raspuns...asa ca nu mai faceti pe desteptii ca nu e chiar asa...plus ca am scris 100 Litrii, iar 40X40X40 nu-s 100. Asa ca MS.

Anuntul tau nu a disparut nicaieri... a fost mutat de mine, la sectiunea "Carciuma", pentru ca acolo e locul sau.
Uite-l aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/45701.page
Se pare ca ar trebui sa citesti forumul mai cu atentie, inainte de a emite "sentinte".
Daca stai doar pe rubricile de Donatii, pierzi multe.

lorenzo1990 wrote:Extra: daca doriti, va pot adauga poze cu acvariile mele si pestii..Ca sa nu va mai intrebati ce oi face cu ei, unde ii tin , and so on.Pace all si happy mothers day.

Eu sunt foarte interesat sa vad niste poze cu bazinele tale... esti printre putinii forumisti care nu au catadicsit sa-si prezinte acvariile.
De asemenea, as dori sa vad poze cu bazinul acela care este de vanzare (ala de 100 litri).
Mie imi place cum s-a dezvoltat acest bazin!
L-am mutat aici, pentru ca nu mai era "de incepatori".
aerosv wrote:O intrebare pentru cine a mai avut asa ceva...

Relax.
Este film bacterian... e normal.
Manuelita wrote:Multumesc ptr raspunsuri. Recunosc, cu cat citesc cu atat sunt mai in ceata. Parca asa a fost si cand m-am apucat de apa dulce dar parca nu chiar asa ??...

Manuelita, ceea ce vrei tu se poate face... dar nu va fi "treaba" si vei munci mai mult decat la bazinul de apa dulce.
Am trecut si eu prin fazele astea... fa-ti timp si treci cu ochii peste topicurile astea doua:

- bazin mic / nivel incepator: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/19467.page
- bazinul mare: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20668.page

Vei gasi acolo chiar si raspunsuri la intrebari pe care nici nu le-ai pus inca.

Forum Index » Profile for koala » Messages posted by koala
Go to: