[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Silviu Man wrote:Ai o intreaga recolta acolo ...

Te referi la pesti ?
Cozmastie wrote: arata bine,foarte reusite pozele!

Mersi.
Si o poza facuta pe fuga. Vedem ce gasim la intoarcere.

image
......

image
Inca doua detalii de azi ( inainte de a pleca in concediu ). Sper sa il gasesc in stare cit de cit buna cind ma intorc.

image
Un deliciu pentru ochi .
He he nenea Silviu ai trecut la fineturi . Bun asa !!
Ce frumosi se vad neonii !. Imi place mult partea din fata cum arata. In spate se vede ca e inca work in progress.
44...... si mai urmeaza ....
A mai aparut o floare ....

image
Distractie faina Koala! Stim cu totii ca iti va fi greu.
Meseriasi baietii.Foarte faine bazinele .
La inceput tipii de la petshopuri de aici mi se pareau un pic prea pisalogi . Dupa aia mi-am dat seama ca isi fac meseria . Nu ti-ar da voie sa cumperi si sa faci asa ciorba in acvariu . Chit ca ramin cu marfa nevinduta luni de zile .
Si favorita mea dintre cele 4 poze postate azi.

image
....

image
....

image
Astazi sint acasa asa ca am tras citeva cadre cu o parte din bucephalandrele ce se pregatesc de inflorit .

image
Iti recomand inca odata sa scoti melcii macar 2 saptamini .
CO2- il contorizezi cu un numaratar de bule.
Lumina- as merge cca 2 saptamini 6 ore pe zi ( legate fara pauza) apoi as creste treptat cite 30 min pe saptamina pina as ajunge la un maxim de 8 ore pe zi .
Fertilizare - cel putin prima saptamina nu este cazul. Apoi as incepe usor sa fertilizez si micro si macro si as creste treptat doza . Poi alege ce firma doresti pentru fertilizant JBL, Dennerle, Tropica, etc ...
As adauga si ceva plante cu crestere rapida- te vor ajuta in lupta cu algele .
Te referi la asa ceva ?

image
A iesit frumos. As scote melcii pina se fizeaza gazonul .
Rodo - eu ziceam ca e " meeting time "

Artur - pai na cum am si eu timp si cum pozeaza si locatarii . . O sa mai urmeze niste detalii cu flori de bucephalandra .
Ma bucur ca iti plac pozele . Vineri ma hotarasc ce pesti bag - fie tot neoni fie daca gasesc altceva ce sa mi placa la petshop voi schimba cu acel ceva.

Deliababa - pai ce sa zic ... sint citeva reguli care le urmez cu sfintenie ( reguli simple dar vitale si .... aia e )

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: