[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

Multumesc frumos.
Si mie imi place cum arata.
Salutare si bun venit !
Multumesc domnilor .
Astazi am fost pe drumuri toata ziua asa ca nu am avut timp sa mai bibilesc la bazin - sa-l pregatesc cit de cit de poza. Dar pentru ca am promis am facut acum seara o poza cu el.
hygrophila difformis s-a intins pe suprafata apei . Ma gindesc sa renunt complet la ea si sa caut o planta mai eleganta si nu foarte pretentioasa pentru partea de background.

image
Din nou acasa , dupa 20 de zile ....
Bazinul arata chiar bine avind in vedere ca 20 de zile nu a vazut schimburi de apa si fertilizare .
Bucephalandrele din zonele cu lumina mai multa se vede ca au carente din lipsa de fertilizare - prezinta frunze galbene si gauri in ele . In rest totul ok . Multe multe flori de bucephalandre....
Sper sa pot sa il aduc intr-o forma frumoasa pina la inchiderea inscrierilor la RAC .
Cel tirziu miine vine si o poza .
Da, asta asa e.
Frumoase detalii Bogdan.
rodoselada wrote:Multumesc Gabi! cred ca merita mai mult, dar asta este

Din scurta mea experienta pe partea de cocursuri concluzia care am tras-o este ca sint extrem de subiective.
Imi place la maxim cum arata.
E frumos ca ai hobby ul asta in singe dar mi se pare un mare kitch ce ai acolo.
Cred ca ai nevoie sa studiezi putin despre nevoile pestilor si ce inseamna un acvariu si apoi sa te apuci de treaba.
Nu e musai sa faci aquascaping daca doar pestii te intereseaza dar sa stii ca " balariile " au un rol vital in sanatatea unui acvariu.

Bafta!
Fain detaliu la poza. Peste doua zile ma intorc si eu acasa. Sint curios ce gasesc.
Asa ma maninca sa imi fac si un swamp cum ai tu..... Daca nu as sta asa prost cu timpu liber nici nu as sta pe ginduri.
felicitari Rodo pentru bazin. Merita din plin sa fie la sectiunea cremelor.
Frumoase plante!
Sa o stapinesti sanatos. E o masina reusita. Am si si colegi care au Duster si sint multumiti de ea ca masina.
Felicitari!
Lemon wrote:Mai rare la.Constanta.

Simt asa un pic de tristete...
Iliescu Mihai Ulmis wrote:Yummy ....

Munchen - Budapesta cca 700 km. Timp 6 ore.
Budapesta - absolut superb orasul.
Mincarea excelenta. Peste ce gasesti in Bavaria.
Unguroaicele - nu pot sa ma pronunt ca sint insurat.

Budapesta - Busteni cca 750 km. Timp 11 ore. Extrem de frustrant.....
Multumesc frumos.
rodoselada wrote:Foarte frumos, dar o poza frontala nu ai?

Mersi Rodo. Nu am facut si frontala. Si asta e facuta pe fuga , intre un spalat de masina si facut de bagaje .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: