[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Am reusit ieri sa bricolez capacul si standul din pal, au iesit super.
Azi lacuiesc capacul, prima mana, si in week end sper sa montez instalatia de iluminat si gata sa l dau la apa.
Vezi daca te coafeaza lista asta:
SOUTH AMERICA PLANTS

1. Alternanthera reinecki
2. Bacopa Australis
3. Cabomba caroliniana
4. Echinodorus tenellus, Bleheri, Amazonicus, Sword
5. Egeria densa
6. Eleocharis acicularis
7. Eleocharis parvula
8. Eleocharis vivpara
9. Gymnocoronis spilanthoides
10. Heteranthera zosterifolia
11. Heteranthera zosterifolia
12. History Ludwigia
13. Hydrocotyle leucocephala
14. Hygrophila guianensis
15. Lilaeopsis brasiliensis
16. Limnobium laevigatum
17. Ludwigia repens
18. Myriophyllum aquaticum
19. Myriophyllum tuberculatum
20. Potamogeton gayii
21. Sagittaria subulata
22. Salvinia auriculata: floating plant
23. Vallisneria spiralis, Americana

DA, este chiar recomandat, in timp nu va mai avea acelasi debit.
Multumesc, Elis.
Gata am rezolvat cu standul, am pus 4 picioare in plus si doua intaritoare in X pe laterale, e strong.
Azi vine si pal-ul, maine poate il montez.
Multumesc Stefan.
Multumesc Severus.
Si se pare ca am inceput cu stangul.
Am pus Aquabasis, pietris, pietre, lemne, buturugi, apa........si standul juca ca naiba se balansa la cea mai mica atingere, plus ca doua picioare erau usor torsionate.
Acum inteleg la propriu expresia "sa dormi linistit noaptea", ptr ca sambata seara am stat numai cu ochii pe acvariu sa nu cada, maxim doua ore daca am dormit, eram panicata si stresata.
L am chemat pe Luis, cel care a facut standul, si a zis ca e normal asa ca e facut anume sa balaneseze, ca in Peru, ca tine si la cutremur de 7 grade. Ca cica daca e rigid la cutremur sta in forta etc.
Pe dracu , azi l am chemat sa imi sudeze inca patru picioare , plus patru intaritoare oblice, asa ca sa fiu eu sigura.
Partea nasoala e ca re sa scot iar tot din el, sa fac din nou, sa vad daca pot salva Aquabasisul.
Si pentru cei care mi au spus sa intaresc standul - da recunosc "ca doar ti am zis noi"
Numai bine.
PS: Oricum azi e ziua mea de nastere si nu vreau sa ma mai supar cu acvariul.
Proba cu apa, îl las pana mâine si apoi gata, la cicllat cu el
Bah, eu de aseara si pana acum , m am uitat de 4 ori la poze.
Superb.
Spechless
Bun..au venit Marti intaritoarele, si le am lipit aseara. Am pus toate lemnele de prin curte la inmuiat prin butoie.
Multumita lui mariuspopa69, care mi a donat o pereche de Blue Acara, am si locatarii pentru noua casuta.
Deocamdata am asa: - 1 pereche Blue Acara; - 10 Corydoras panda; - 5 penguin tetra (au fost 10 dar 5 s au sinucis); -1 platydoras -raphael talk fish.
Ma gandesc sa mai adaug vreo 5 buc Nannacara anomala si un card (un banc de vreo 15 buc) de Tetra - ce gasesc Rummy red nose; etc
Ce spuneti de asocierea Nannacara cu Acara?
Poze nu pot sa pun de pe tel, face figuri, asa ca revin.
Nici gand de intrecere, doar schimb de experiente
Ar fi culmea sa nu fie corect ce spune Koala.
Urmaresc cu interes topicul tau, ptr ca asa vreau sa setez si eu bazinul, cu Green Terror si Blue Acara
Cred ca rade de mine.
Pana ce vine si pal-ul fac doua luni de cand tot am ....rabdare
Numai bine, ape limpezi.
Din pacate bat pasul pe loc, cei de la Moldoglass iar mi au tras teapa, trebuia sa mi aduca intaritoarele vineri si au amanat ptr luni-nu au avut loc in masina-ptr 2 straifuri de 5 cm?
Neseriosi si cu sticla m au plimbat vreo 2 saptamani. Asta e. Daca nu le aduc, marti cumpar de 8 mm si gata.
Am dat comanda de pal ptr stand si asta e gata pe 16 septembrie.
Rabdare....
de unde iei ramirezii? vreau si eu peste vre o luna
Super acvariul si pestii, pacat ca ai renuntat. Sper sa iti ofere si africanii aceleasi satisfactii ca si un plantat.
Porcu wrote:
Stropeste lipitura cu apa cit de des ai chef, grabeste intarirea.

merci de pont
Sincer , nici eu nu am avut curaj sa pun apa in acvariu dupa 24 h, acusi are trei saptamani de cand sta la uscat, era vorba doar de cele doua intaritoare longitudinale.
Dar, asta e, am sa mai astept, desi nu prea mai am rabdare.
Mi l a adus cel care a lipit acvariul. Mi a luat 20 lei pe tub.
Stiu cum e la tine capacul, am recitit topiciul tau, eu il fac din doua placi ca al lui Koala, fara balamale.
La masca standului, eu sunt cu ideile, sotul cu munca . Am de gand sa dau gauri cu burghiul mai mic si apoi sa fac prinderea cu holzsuruburi cu capul ingropat, peste care lipesc niste buline de ale speciale ptr asa ceva.
Asta e , tre sa iasa ceva.

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: