| Message |
|
|
vladwill wrote:- if you will achieve the product from Romania at one of our official distributors your product will be repaired or replace directly by them.
.... deci, prefer sa cumpar din Romania si sa rezolv aici orice problema daca apare .
In cazul asta, ai grija sa iei de la un DISTRIBUITOR AUTORIZAT !
Din cate stiu eu, shop.acvariu.ro si nevertebrate se numara printre ei. Poate or mai fi si altii (asta il poti intreba pe Alex Veres).
|
 |
|
|
Ai inceput cu aparatura, fertilizanti, lumina de calitate; ai toate premisele sa fie un setup reusit!
Atentie si grija mai trebuie
Ca si hardscape, mai cauta niste red moor...mi se par prea micute lemnele astea.
|
 |
|
|
|
Legat de plantuta, seamana cu Cryptocoryne parva.
|
 |
|
|
|
Lumina noua parca vine de la 2 T5-uri de 39 W nu?
Lumina veche cum era?
|
 |
|
|
|
Baga si gazonul inauntru cat sa stea si sa nu o ia la plimbare.
Nu trebuie infipt pana la substratul fertil; vor creste radacini noi care vor ajunge la acel nivel.
|
 |
|
|
Cu schimburi de apa scapi de tanin.
Da' pozele promise unde sunt?
|
 |
|
|
|
Foarte misto combinatia de forme si nuante de culori...big like!
|
 |
|
|
Bine ai venit pe forum!
Daca esti deschis sa inveti si sa primesti sfaturi (chiar si unele critici), nu vei gasi oameni rautaciosi
|
 |
|
|
Oricum iese, asteptam poze sa stii
|
 |
|
|
Nici eu n-as incerca cu sare mare de bucatarie...mie mi s-a zgariat sticla doar de la buretele de vase (cand am dat cu partea aia de panza mai groasa, verde).
Lasa acvariul cu apa in el o zi, sa se "inmoaie" algele uscate pe geam si pe urma da-i cu burete, cu o lama, or sa se duca ele daca insisti destul
|
 |
|
|
bobiciupe wrote:dar sa sti ca dupla ground are prostul obicei de a se nivela foarte usor. Cred ca, colegii care l-au mai folosit pot confirma asta.
Partea buna e ca ai cu ce le propti
|
 |
|
|
Da, poti pune polistiren
Paste fericit si tie!
|
 |
|
|
Salutam venirea hardscapeului
De unde ai luat Dragon stone? Nevertebrate?
La ce pret?
Daca imi permiti cateva sugestii  , eu as mai umbla un pic la partea stanga, mi se par asezate prea in linie, prea "soldati"
Si poate as mai incerca si substratul sa-l ridic pe alocuri, sa nu fie uniform.
|
 |
|
|
|
Nu e nicio problema.
Doar sa nu aprinzi lumina.
Sa pui un pic de mancare pentru pesti in apa.
|
 |
|
|
|
Daca iei de la un magazin din Romania, atunci ei se vor ocupa de trimiterea produsului in garantie.
Tu doar va trebui sa-l trimiti magazinului.
|
 |
|
|
skija wrote:
Acum ca am 2 filtre , normal ca filtrarea s-a dublat , in ambele filtre am doar medii biologice , substrat pro si siporax . Acum avand 2 filtre am observat ca furtunurile se colmateaza mai greu adica pe la 5-6 saptamani . Eu am tras concluzia ca pe langa faptul ca se colmateaza mai repede tevile de 12/16 conteaza si incarcarea biologica din acvariu care poate conduce si ea la o colmatare mai repede a furtunurilor .
Bineinteles.
Daca nu e destul material filtrant incat sa sustina un numar suficient de bacterii pentru incarcatura biologica a bazinului, se formeaza si in furtune si pe unde mai apuca.
Odata cu al doilea filtru, ai adaugat o "locuinta" noua unde bacteriile s-au cuibarit si n-a mai fost necesar sa se agate prin furtune.
Acelasi lucru s-a intamplat si la mine.
|
 |
|
|
kirucd wrote:Garantia este internationala, adica cel putin UE. Poti sa cumperi fara probleme din Germania.
Oricum firma este una serioasa asa incat nu cred sa ai probleme, adica nu cred sa ai probleme in
ceea ce priveste functionarea controllerului.
Alex poate sa iti confirme
Dar din cate stiu, trebuie sa ai totusi o dovada ca l-ai cumparat din magazin si nu second hand de la un amic sau de la cineva care l-a furat de pe cine stie unde...
Ori pentru asta ai nevoie de o factura, o stampila de la magazinul de unde l-ai cumparat; data cumpararii (caci altfel habar n-are firma daca mai e, sau nu in garantie).
Cel putin asa stiu eu.
Mai sus vorbeam de magazin, nu de firma producatoare.
|
 |
|
|
vladwill wrote:
Eu imi voi cumpara Dennerle Evolution Deluxe si vreau sa-l iau nou, cu garantie . L-am gasit pe Acvamax cu 1374 , dar si la zooplus cu 1200 ( dar nu il au pe stoc ) . Daca imi puteti recomanda ceva magazine care sa aiba preturi bune v-as multumi .
Eu zic ca nu o sa fii dezamagit
Referitor la Acvamax, fii atent si suna dupa ce dai comanda (daca dai la ei) si spune-le CLAR ca vrei factura si garantie (eventual si bon fiscal)  Au obiceiul sa nu dea. (ma refer la factura, caci garantia e in cutie oricum...dar fara factura, e fix pix  )
Poti contacta si zooplus sa vezi daca iti pot aduce.
De asemenea mai poti incerca la shop.acvariu.ro ; nu e in lista, dar sigur iti poate aduce pe comanda, fara probleme. Nu stiu pretul.
Produse Dennerle am vazut si la tropheus.ro , nu si controllerul dar iarasi cred ca iti pot aduce la comanda.
La fel si nevertebrate probabil pot aduce.
Arunca-le cate un mail si vezi ce raspund.
|
 |
|
|
sonic11 wrote:Cam asa arata dupa ultimul aranjament, ce parere aveti?
Arata mai bine
sonic11 wrote:
Am si ceva probleme cu algele.....cum pot scapa de ele?
Pai cam despre ce alge e vorba?
Descrie-le un pic...si pe urma ne dam cu parerea.
|
 |
|
|
Intamplarea face ca astazi tocmai am recalibrat sonda de la acvariul mare; controllerul mi-a clipocit becul de reminder acu vreo doua saptamani, da' lenes din fire, am intarziat un pic calibrarea
In solutia de 7.00 sonda imi arata o diferenta de 0.01 (adica, 7.01 pH), iar in solutia de 4.00 diferenta a fost de 0.02 (adica, 4.02 pH).
Io' zic ca e bine dupa aproape doi ani de cand am pus-o in functiune...
|
 |
|
|