[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P

Frumoase radacini, de unde le procuri?
Acuma sunt putin Red, cand cresc mari se fac Red Terror.
A fost un concurs fericit de evenimente care au dus la procurarea lor.
In toamna am vazut pe Fb la un unguras ca are asa ceva, l-am intrebat daca are pui de vanzare. Intamplator avea si Adi C din Cluj era in trecere pe acolo spre expozitia din Belgrad daca nu ma insel.
A luat el ceva pui si acum a facut o triere si asa m-am ales cu trei Terror-isti
Acum unul a decis sa sara peste geamul despartitor sa vada Jaguarul de 30+ cm. Are doar 7
@Scarabell e posibil sa mai fie disponibili in curand ;) dar cam ustura la buzunar
Niste pui de balauri.
Cine-i recunoaste?
Acu' am dat de dracu' dupa ce cresc astia. Da nu m-am putut abtine
In sfarsit si un mega american . Credeam ca toata lumea are in cap numai africani si saramuri .
Mi-a dat maestrul Koala o mica speranta la un moment dat, da' a fot tzeapa
Se pare ca am pereche totusi. Vineri au incercat sa depuna si cel pe care il credeam mascul sa dovedit a fi femela. Avea papila erecta si incerca sa depuna pe geam. I-am separat cu un geam despartitor de ceilalti fara sa ii prind cu plasa, sa nu ii stresez, insa si-au pierdut interesul. A doua zi deja femela avea papila retrasa.
Acum i-am lasat slobozi prin acvariu si iar dau semne de hotarare. Daca nu e cineva prin preajma sa le strice susta, astia nu au chef de nimic
Poate muzica lenta atmosfera intima si ceva alcool Mai pui si un film de pe Youtube cu alti Severumi in actiune si poate ai noroc
Si eu am doi ce se comporta ca o pereche insa nu au depus niciodata. Lustruiesc pietrele de zici ca-s Pleco . Peste tot am citit ca sunt greu de reprodus deoarece se aleg greu perechile chiar si cand sunt mai multi indivizi. AI mei nu am idee daca sunt pereche sau gay . Ii am de un an si au cca 16-18 cm. I-am luat la vreo 6-8 cm.
A comentat cineva ceva ...... ?
Jaguarul 25 cm + Carpintis cca 7-8 cm
Si dupa ce termina prin frigider, o gasesti noaptea agatata de picior
Si cand ma gandesc ca Severumii sunt singurii care ma si musca . Ceilalti sunt mai intelegatori ca ii scot din kkt
Da, au crescut si acum imi e frica mie sa bag mana in acvariu
Red sholder-ul si-a revenit excelent si a inceput sa se coloreze.
Severumii red (aia gay banui eu ) nu se opresc din curatat diferite zone din acvariu. Tre' sa le bag o farfurie sa se refuleze . Sigur o scot plina de lapti .
Ciudat, ala cu fruntea mai bombata pare sa aiba papila mai de femela as zice
In rest e pace in acvariu pentru stiucalaii din el . Probabil o sa mai renunt la un mascul de JD ca astia s-au decis ca nu e loc de doi in 550 de l
Ierarhia e : Green Terror, Oschi, Jaguarul si Severumii la un loc si restul lumii . Severumii red se cam "iau in gura" cu Jaguarul. Asta la costat o parte lin buza superioara pe unul din Severumi. Din fericire si-a revenit perfect si de atunci nu se mai pupa cu nimeni. Si asta diliu, cand vezi gura de Jaguar plina de dinti sa te frenchkisuiesti cu el

PS: asta micu' identificat ca fiind Mascul de Carpintis era cat pe ce sa il pierd. L-am pus in acvariul mare cand l-am adus si el a decis ca poate sa stea cu baietii mari, asa ca a sarit peste despartitor. Vreo doua zile s-a descurcat el da a treia avand in vedere ca statea ascuns pe sub buturugi cu un comportament de prada si-a luat doua ciupituri, una de ochi si una de branhii. L-am separat inca odata si a decis sa stea cuminte. Dupa vreo luna si-a revenit perfect si am trecut la faza a doua a introducerii. L-am bagat in acvariul mare si i-am limitat optiunile de a sta ascuns sub decoruri. Asta la ajutat mult sa se adapteze ca nu avea incotro. Deja e integrat si mai si mananca cate o granula dintre ai mari A ramas cu o mica cicatrice pe branhii si din fericire la ochi si*a revenit complet.
Nu fa asta! Nigro cand o sa depuna iti ciufulesc toti vecinii ;). Si o sa depuna extrem de des
Filmu' de Duminica
Uaaau . De pe ce planeta esti
Suuuuppeeeeerrrrrbbbbbbbbbbb!

Fauna?
Ba baga-mi-as ala e picior sau au taiat altceva si a crescut o stea pe langa Pe Legea Lui
180 de l e cam bataie mde joc ptr africani ;)
Donez o pereche de Nigro. Mascul cca 12-13 cm femela cca 8 cm.

Dan 0745-145354
Asta nou nu e din gasca, e normalau . Astept sa isi revina ca a stat cu un Red Devil si are toate aripioarele si coada muscate. Da arata bine asa cu stress bar pe el
Un nou loctar scapat din jungla Sper sa se refaca cat de curand . Si perechea de gay

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: