Da, au crescut si acum imi e frica mie sa bag mana in acvariu
Red sholder-ul si-a revenit excelent si a inceput sa se coloreze.
Severumii red (aia gay banui eu

) nu se opresc din curatat diferite zone din acvariu. Tre' sa le bag o farfurie sa se refuleze

. Sigur o scot plina de lapti

.
Ciudat, ala cu fruntea mai bombata pare sa aiba papila mai de femela as zice
In rest e pace in acvariu pentru stiucalaii din el

. Probabil o sa mai renunt la un mascul de JD ca astia s-au decis ca nu e loc de doi in 550 de l
Ierarhia e : Green Terror, Oschi, Jaguarul si Severumii la un loc si restul lumii . Severumii red se cam "iau in gura" cu Jaguarul. Asta la costat o parte lin buza superioara pe unul din Severumi. Din fericire si-a revenit perfect si de atunci nu se mai pupa cu nimeni. Si asta diliu, cand vezi gura de Jaguar plina de dinti sa te frenchkisuiesti cu el
PS: asta micu' identificat ca fiind Mascul de Carpintis era cat pe ce sa il pierd. L-am pus in acvariul mare cand l-am adus si el a decis ca poate sa stea cu baietii mari, asa ca a sarit peste despartitor. Vreo doua zile s-a descurcat el da a treia avand in vedere ca statea ascuns pe sub buturugi cu un comportament de prada si-a luat doua ciupituri, una de ochi si una de branhii. L-am separat inca odata si a decis sa stea cuminte. Dupa vreo luna si-a revenit perfect si am trecut la faza a doua a introducerii. L-am bagat in acvariul mare si i-am limitat optiunile de a sta ascuns sub decoruri. Asta la ajutat mult sa se adapteze ca nu avea incotro. Deja e integrat si mai si mananca cate o granula dintre ai mari

A ramas cu o mica cicatrice pe branhii si din fericire la ochi si*a revenit complet.