[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Observati ca Oscarul daca nu am nimic de mancare in mana, nici nu se oboseste sa se gudure

Ma bucura aprecierile tale maestre. Cand se uita astia cu saraturi la gemuri, creste inima in mine.
E, e, da nu il vrea nimeni

Perechea mea de Red Terror.
Au inceput sa stea mult impreuna si sa isi caute loc de cuib. Probabil va mai dura mult pana la o depunere. Mascului de Nigro e tinta lor preferata avand in vedere ca ia hartuit de cand erau mici si acum fac front comun impotriva lui.
Alea plutitoare sunt 2 in 1, si mancare si jucarie
Mai au si sange albastru , la propriu
Multam Serifu'!

Bai da greu e sa faci o triere la americani , mai ales daca sunt mari si frumosi
Hai nu vrea nimeni un Rivulatus si un Carpintis
Oschi va transmite ca asta e cel mai frumos acvariu cu americani vazut de el, ochii asa ii are din nastere
O filmare cu telefonul
Recomand JBL Solar si Natur. Atentie trebuie experimentat ptr ca e diferenta enorma cum le pui (fata-spate)
Crestem crestem
Am inceput trierea insa nu se inghesuie nimeni la americani
Vand ciclide americane mari:

Green Terror (Aequidens rivulatus) cca 22 cm mascul pret 250 RON
Red Sholder Severum (probabil mascul) cca 18 cm pret 150 RON
Green Texas Herichthys Carpintis mascul cca 18 cm pret 180 RON

Predare in Brasov.
La pachet eventual si la bucata, pentru cei care pot dovedi ca au acvarii pe masura sunt dispus la negocieri serioase.
Dan
0745-145354

Pestii se pot vedea aici :
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=Zm2F9OjYFF8[/youtube]
Recomand tinerea filtrelor intr-o cutie de plastic (din acele pentru alimente) pentru orice eventualitate Pana se umple "ligheanul" ai timp sa iti dai seama ca e ceva in neregula
Terroristii cresc vazand cu ochii
Atentie mare la asezarea sertarelor din interior! Daca materialul filtrant e prea mult nu mai calca perfect sertarele unul peste altul si implicit opun rezistenta la inchiderea corecta a capacului. La debite mai mici cand presiunea in filtru e mai mare apar scurgeri din cauza faptului ca garnitura nu este apasata corespunzator de capac pe canistra ;).
Eu as taia buturga in doua si as pune-o ca pe niste coloane grecesti .

Nu dati cu pietre

PS la cat e de frumos acvariul imi vine sa iti donez Severumii mei .
Din ce am citit si am incercat la mine in acvariu, e mai bine sa separi agresorul nu agresatul, asta in cazul in care agresatul nu e batut rau si poate sa-si duca viata linistit in acvariu cu ceilalti pesti. Astfel in acvariu se schimba putin ierarhiile si batausul cand se intoarce are alte "treburi"
La momentul potrivit facem trierea
O mica filmare
Superba!

O tai, o fierbi, o montezi la loc . Cu cepuri de lemn .

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: