Perechea mea de Red Terror.
Au inceput sa stea mult impreuna si sa isi caute loc de cuib. Probabil va mai dura mult pana la o depunere. Mascului de Nigro e tinta lor preferata avand in vedere ca ia hartuit de cand erau mici si acum fac front comun impotriva lui.
Green Terror (Aequidens rivulatus) cca 22 cm mascul pret 250 RON
Red Sholder Severum (probabil mascul) cca 18 cm pret 150 RON
Green Texas Herichthys Carpintis mascul cca 18 cm pret 180 RON
Predare in Brasov.
La pachet eventual si la bucata, pentru cei care pot dovedi ca au acvarii pe masura sunt dispus la negocieri serioase.
Dan
0745-145354
Recomand tinerea filtrelor intr-o cutie de plastic (din acele pentru alimente) pentru orice eventualitate Pana se umple "ligheanul" ai timp sa iti dai seama ca e ceva in neregula
Atentie mare la asezarea sertarelor din interior! Daca materialul filtrant e prea mult nu mai calca perfect sertarele unul peste altul si implicit opun rezistenta la inchiderea corecta a capacului. La debite mai mici cand presiunea in filtru e mai mare apar scurgeri din cauza faptului ca garnitura nu este apasata corespunzator de capac pe canistra ;).
Din ce am citit si am incercat la mine in acvariu, e mai bine sa separi agresorul nu agresatul, asta in cazul in care agresatul nu e batut rau si poate sa-si duca viata linistit in acvariu cu ceilalti pesti. Astfel in acvariu se schimba putin ierarhiile si batausul cand se intoarce are alte "treburi"