[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Nu stiu ce inseamna locul 279 dar bazinul in sine e superb .
Poza e blurata tare dar din ce se vede pestele nu arata rau ....
Bogo wrote:Aia e semnatura lui

M-ai scos cu asta ...

Adevarul este ca am incercat sa lipesc colant alb pe spate ( asta dupa ce am scos echipamentele ). Nu a stat lipit cum trebuie ( nu stiu care naiba e faza de nu sta lipit ) si m-am enervat si nu am mai scos drop checker-ul.
Se pare ca bazinul are succes si place.... Dupa cca o ora de la postare pe site-ul lui Oliver Knott avea deja peste 100 de like-uri ....

image
Cum am promis si o poza de ansamblu ....

image
Multumesc frumos!
Am vrut sa iau mai multi din aia dar asta era ultimul.
Si al doilea

image
Doi noi tipi in bazin . Miine incerc sa ma mobilizez si sa pun si o poza de ansmablu .

image
Pai in setupul asta nu mai am alge. Concluzia am a tras-o dupa ce fata de setupul trecut ( cu multe probleme) am marit la 50% schimbul saptaminal de apa , am curatat bine canistra cind am facut noul setup, aspir temeinic solul iar miscarea apei in bazin se face cum ttebuie. In rest e aceiasi lumina si fertilizare ca in setupul trecut.
pe partea de tuburi de neon JBL mi se pare ca sta foarte bine. Pe partea de led poate mai au nevoie de timp sa se maturizeze.
Frumos bazin !
skija wrote:
Gabi C wrote:
Ma gindesc sa renunt complet la ea si sa caut o planta mai eleganta si nu foarte pretentioasa pentru partea de background.

Rotala green

Merge , merge ca planta . E de acolo .
Artur wrote:Pai baga un mini wave maker sa`ti "fluture" plantele )

p.s. superbe poze, mai ales bazinul "salbatic"

E ok flow ul care il am acum in acvariu .
Ma bucur ca it plac pozele. De cind am venit din concediu am adaugat si al doilea reflector ( pe tubul Dennerle ) si am marit aditia de CO2. Plantele se simt bine iar pe sfirsitul saptaminii o sa mai fac o poza fara echipamente si cu un colant pe spate .
M-ar bate gindul sa deschid un album cu cele mai reusite poze de close up incepind de la "lost nature" dar nu stiu la ce sectiune as putea face asta .
Din ce in ce mai tare ajung la concluzia ca 90 % din alge se datoreaza flow ului slab in bazin , mizeriei acumulate si lispa unui schim saptaminal de minim 50% din volumul apei .
Antecume wrote:Aaaa, si am o invazie de planarii si ceva daphnia.
Dar deocamdata nu-mi bat capul cu ei.

Planariile se fac de la prea multa mincare . Incearca sa reduci cit de mult posibil hranirea crevetilor. nu vor muri de foame . Si eu aveam planarii cind hraneam crevetii si pesti in exces.
Cozmastie wrote:wow!ce aparat foto ai?pozele tale sunt foarte reusite,si asta nu se abate de la regula.

Mersi fain
Aparatul nu e cine stie ce . Un canon 550D. Lentila insa este o lentila Canon macro care face totii banii .
Un detaliu din seara asta ....

image
cind am spus ca ai lumina insuficienta pentru plante si plate putine ti-am raspuns. Poti opri co2 pina suplimentezi lumina si eventual mai adaugi si plante - ca sa poti avea consumatori de co2.
Deci la prima vedere : volum mic pentru numarul de pesti , plante putine , lumina slaba , insuficienta pentru dezvoltarea plantelor , flitrare insuficienta . Nu stiu daca faci schimburi de apa , daca ai asteptat ca bazinul sa se cicleze inainte de a introduce pestii ....
Trebuie sa dai mai multe detalii legate de volum bazin , nr pesti , cit de plantat e bazinul , filtrare .... altfel este foarte greu sa dam cu presupusul . In mod cert ai prea mult CO2 acolo .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: