Message |
|
Salutare !
Nu stiu ce inseamna locul 279 dar bazinul in sine e superb .
|
 |
|
Poza e blurata tare dar din ce se vede pestele nu arata rau ....
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
Cum am promis si o poza de ansamblu ....

|
 |
|
Multumesc frumos!
Am vrut sa iau mai multi din aia dar asta era ultimul.
|
 |
|
Si al doilea

|
 |
|
Doi noi tipi in bazin . Miine incerc sa ma mobilizez si sa pun si o poza de ansmablu .

|
 |
|
Pai in setupul asta nu mai am alge. Concluzia am a tras-o dupa ce fata de setupul trecut ( cu multe probleme) am marit la 50% schimbul saptaminal de apa , am curatat bine canistra cind am facut noul setup, aspir temeinic solul iar miscarea apei in bazin se face cum ttebuie. In rest e aceiasi lumina si fertilizare ca in setupul trecut. 
|
 |
|
pe partea de tuburi de neon JBL mi se pare ca sta foarte bine. Pe partea de led poate mai au nevoie de timp sa se maturizeze.
|
 |
|
Frumos bazin !
|
 |
|
skija wrote:
Gabi C wrote:
Ma gindesc sa renunt complet la ea si sa caut o planta mai eleganta si nu foarte pretentioasa pentru partea de background.
Rotala green
Merge , merge ca planta . E de acolo .
|
 |
|
Artur wrote:Pai baga un mini wave maker  sa`ti "fluture" plantele  )
p.s. superbe poze, mai ales bazinul "salbatic" 
E ok flow ul care il am acum in acvariu .
Ma bucur ca it plac pozele. De cind am venit din concediu am adaugat si al doilea reflector ( pe tubul Dennerle ) si am marit aditia de CO2. Plantele se simt bine iar pe sfirsitul saptaminii o sa mai fac o poza fara echipamente si cu un colant pe spate .
|
 |
|
M-ar bate gindul sa deschid un album cu cele mai reusite poze de close up incepind de la "lost nature" dar nu stiu la ce sectiune as putea face asta .
Din ce in ce mai tare ajung la concluzia ca 90 % din alge se datoreaza flow ului slab in bazin , mizeriei acumulate si lispa unui schim saptaminal de minim 50% din volumul apei .
|
 |
|
Antecume wrote:Aaaa, si am o invazie de planarii si ceva daphnia.
Dar deocamdata nu-mi bat capul cu ei.
Planariile se fac de la prea multa mincare . Incearca sa reduci cit de mult posibil hranirea crevetilor. nu vor muri de foame . Si eu aveam planarii cind hraneam crevetii si pesti in exces.
|
 |
|
Cozmastie wrote:wow!ce aparat foto ai?pozele tale sunt foarte reusite,si asta nu se abate de la regula.
Mersi fain
Aparatul nu e cine stie ce . Un canon 550D. Lentila insa este o lentila Canon macro care face totii banii .
|
 |
|
Un detaliu din seara asta ....

|
 |
|
cind am spus ca ai lumina insuficienta pentru plante si plate putine ti-am raspuns. Poti opri co2 pina suplimentezi lumina si eventual mai adaugi si plante - ca sa poti avea consumatori de co2.
|
 |
|
Deci la prima vedere : volum mic pentru numarul de pesti , plante putine , lumina slaba , insuficienta pentru dezvoltarea plantelor , flitrare insuficienta . Nu stiu daca faci schimburi de apa , daca ai asteptat ca bazinul sa se cicleze inainte de a introduce pestii ....
|
 |
|
Trebuie sa dai mai multe detalii legate de volum bazin , nr pesti , cit de plantat e bazinul , filtrare .... altfel este foarte greu sa dam cu presupusul . In mod cert ai prea mult CO2 acolo .
|
 |
|