| Message |
|
|
gengiskhan wrote:
Pozele in schimb... sunt super-super!
Poti sa iti incerci mana sa faci poze de genul asta in week-end ;) 
|
 |
|
|
|
Probabil s-a format din cauza ca ai tinut lumina aprinsa si ai putine plante sau deloc. Dispare de la sine sau mai simplu o cureti tu cu un burete sau magnet special.
|
 |
|
|
DSLR? Ai spus DSLR?
Oricand ai timp, eu as face zilnic poze la pestani....
|
 |
|
|
Lofty lucreaza pana tarziu si nu cred ca mai are chef sa vina pana in Pajura dupa servici sa faca niste poze.
E OK Panasonicul, cand te astept la o sesiune foto ? 
|
 |
|
|
|
Nu am aparatul acasa. Pana cand il iau inapoi, dureaza cateva saptamani.
Daca vreun coleg acvarist are ceva similar cu un Canon S3 IS sau chiar mai bun, as fi chiar bucuros daca ar veni cu el sa facem niste poze proaspete.
|
 |
|
|
|
Am 4, doua pe fata, doua pe spate, doar Solar Marin Day.
Stiu ca sunt de marine, dar dau super bine la africani, plus favorizeaza cresterea algelor verzi, nu a celor brune, maro etc...
|
 |
|
|
De aia tin eu in orice acvariu 2 "sisteme" de valurire a apei: ori 2 filtre externe, ori 1 intern si unul extern, ori filtru plus pompa cu bule etc... In caz ca se intampla ceva cu unul dintre ele, sa am rezerva.
Ce ti s-a intamplat tie si lui Cristi, eu zic ca e ghinion pur, poate chiar defect de fabricatie a acelei extensii. Imi aduc aminte ca si el avea o teava orizontala la filtru.
Sustin ce a zis koala, cu eliminarea acelei parti. Ale mele, un FX5 si un Hydor Prime30, au piese de plastic simple, care se infig in teava filtrului. Simplu si eficient, fara extensii, dopuri etc...
PS: Ai zis "inletul" filtrelor. Cred ca te refereai la outlet. Inletul trage apa in filtru, outletul o scoate. Asta ca sa nu faca confunzii altii care citesc.
|
 |
|
|
Tocmai cand vroiam si eu sa bag o serie la vanzare, sa scap de ei si sa reprofilez un acvariu.... 
|
 |
|
|
Acum ca ai zis, eu cred ca lumea o sa astepte sa fii milostiv.
Nu poti sa te muti cu acvariu cu tot? Eu m-am mutat de 3 ori cu acvariile.
|
 |
|
|
Si eu tot JBL Solar Marin Day folosesc si pot sa afirm ca e cel mai potrivit tub pentru africani. Am avut si alte tuburi, dar asta e cel mai bun. Se vad si pestii beton si algele.
Orio a venit, a vazut, i-a placut si a pus si el la acvariul lui.
|
 |
|
|
PS. De ce te declari batran si obosit cu un asa acvariu? Eu, de cand am "monstrul" de 700 litri, ma simt mai tanar cu 10 ani  .
|
 |
|
|
|
La ce dimensiuni au ajuns pestanii? Din poze par destul de mari.
|
 |
|
|
|
Chiar daca nu sunt de acord cu buturugi la mbune, arata super acvariul.
|
 |
|
|
|
Uau, cel mai tare acvariu pe care l-am vazut.
Felicitari! Tine-o tot asa.
|
 |
|
|
Imi pare rau sincer rau sa aud asta. Acvariul evolua frumos si pestii erau foarte frumosi si sanatosi.
Poate, dupa ce trece amarul, poti sa spui ce s-a intamplat.
|
 |
|
|
Trag cu 10 MB, bun bun
Eu o aveam pe aia cu Tanganyka.
|
 |
|
|
Aoleu voi astia cu "ierburile" voastre
Pietroiu' domne' e smecherie in acvariu, nu o mana de "ierburi" tunse saptamanal si umflate cu CO2 si fertilizanti. Ah, si nu stiu cati watti/lumeni
The weed is dead, long live the rock.
|
 |
|
|
Nu mai ai 3-4 pietre sa acoperi tevile alea ?
E beton, daca stergi geamul
Am o intrebare domnu' . Unde ai gasit Spirulina superforte?
|
 |
|
|
Maniacs wrote: Algele maro au inceput sa dispara atat de pe decor cat si de pe pietre de cand am intrerupt iluminarea, cele verzi inca nu vor sa apara (decat foarte vag pe 1-2 pietre).
Daca vrei alge verzi pune tuburi JBL Solar Marin Day. Pietroaiele mele s-au inverzit complet in 2 saptamani cu aceste tuburi.
|
 |
|
|
|
S-au inverzit pietroaiele domnu' ?
|
 |
|
|