Message |
|
Lamureste-ma ca nu imi dau seama la ce te referi. 
|
 |
|
ocean wrote:
|
 |
|
Silviu Man wrote:Minunat!
Nu te mai atinge de el!
Cind te apropii de el sa ai haine cu multe buzunare. Eu asa fac!
Multumesc Silviu. Esti un domn.
|
 |
|
O poza de azi :

|
 |
|
Foarte interesanta lumina Silviu. Foarte "daylight" sa zic asa . Cel putin asa se vede in poza.
Ma bucur de bazin ca isi revine si ca ai avut rabdare cu el .
|
 |
|
|
 |
|
Cel mai bine si mai sanatos este sa iti cumperi teste dedicate ca sa poti masura concentratia de " substanta in apa " dupa feritilizare.
|
 |
|
Artur wrote:Superb 
Multumesc Artur. Sper ca in vreo 2-3 saptamini sa am si poza de maxim a bazinului .
|
 |
|
Niciodata nu am dozat saptaminal . Ai prea mari diferente intre inceput si sfirsit de saptamina . Dozez la 2 zile : dimineata micro si seara macro . 10 ml pe saptamina e putin in cazul meu . 
|
 |
|
Eu la Lost Nature am folosit doar NPK Booster. Nu am tinut nicodata cont de recomandarea de pe flacon.
Am verificat doar cit ppm de N si cit ppm de PO4 am sa zic la 10 ml de substanta . Prima luna am facut teste la apa din acvariu dupa dozare si la 48 ore dupa dozare sa vad cit consuma plantele si de cit e nevoie . Avind acvariu plantat
bine intotdeauna ai nevoie de mai mult decit recomanda producatorul . Altfel produsul este foarte bun .
|
 |
|
Am mai facut acum seara o poza inainte de a intra cu foarfeca in plantele de background.

|
 |
|
Eu in setupul actual am microsorum. Incet, incet a schimbat toate frunzele , in sensul ca cele vechi au " ruginit " toate si le-am taiat iar acum am doar frunze noi. Pina la urma poate fi vorba si de o problema de adaptare . Problema este daca nu cresc frunze noi .
PS planta se afla sub o lumina relativ puternica .
|
 |
|
Si mie imi place la maxim. Ma abonez la jurnal.
|
 |
|
Multumesc .
Asa forma faina au prins plantele din fundal ... poate ma mobilizez si mai trag o poza.
PS Ieri mi-a aratat cineva bazinul meu postat pe pinterest de catre cineva ca si cum ar fi bazinul lui . 
|
 |
|
Nu stiu daca va place detaliu asta .  Sint doua frunze de buce intre mine si melc. A fost foarte foarte greu sa-l prind in focus. Ce imi place ca lucru asta da senzatia de " atmosfera " .

|
 |
|
E foarte foarte bine ca ai rabdare si nu te-ai grabit sa introduci pestii. Cred ca ar mai merge ceva plante adaugate . Poate niste Michrosorium .
|
 |
|
Iliescu Mihai Ulmis wrote:Felicitari Gabi... ai creat inca o opera de arta !
Est un domn. Multumesc mult !
Sper ca intr-o luna sa va arat o poza cu el in forma maxima.
|
 |
|
|
 |
|
Felicitari !!
|
 |
|
Dr Nano wrote:Salut Gabi C. Am vazut ca ai un melc in rosu negru si galben? Unde as putea gasi de cumparat?
Sincer nu stiu sa iti spun. Eu l-am luat de la un petshop de aici si era ultimul.
E frumos tare mai ales daca il vezi in realitate.
|
 |
|