[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Lamureste-ma ca nu imi dau seama la ce te referi.
ocean wrote:

smilie
Silviu Man wrote:Minunat!
Nu te mai atinge de el!
Cind te apropii de el sa ai haine cu multe buzunare. Eu asa fac!

Multumesc Silviu. Esti un domn.
O poza de azi :

image
Foarte interesanta lumina Silviu. Foarte "daylight" sa zic asa . Cel putin asa se vede in poza.
Ma bucur de bazin ca isi revine si ca ai avut rabdare cu el .
M-ar bate gindul sa inlocuiesc difuzorul ceramic cu asa ceva :

https://www.amazon.com/Mr-Aqua-Turbo-Diffuser-400/dp/B005VEWD3W/ref=asc_df_B005VEWD3W/?tag=hyprod-20&linkCode=df0&hvadid=198088359792&hvpos=1o2&hvnetw=g&hvrand=16708936995060695408&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9030985&hvtargid=pla-356212419558&psc=1#customerReviews

A mai folosit cineva ? Cred ca e mai eficient decit pastila ceramica .
Cel mai bine si mai sanatos este sa iti cumperi teste dedicate ca sa poti masura concentratia de " substanta in apa " dupa feritilizare.
Artur wrote:Superb

Multumesc Artur. Sper ca in vreo 2-3 saptamini sa am si poza de maxim a bazinului .
Niciodata nu am dozat saptaminal . Ai prea mari diferente intre inceput si sfirsit de saptamina . Dozez la 2 zile : dimineata micro si seara macro . 10 ml pe saptamina e putin in cazul meu .
Eu la Lost Nature am folosit doar NPK Booster. Nu am tinut nicodata cont de recomandarea de pe flacon.
Am verificat doar cit ppm de N si cit ppm de PO4 am sa zic la 10 ml de substanta . Prima luna am facut teste la apa din acvariu dupa dozare si la 48 ore dupa dozare sa vad cit consuma plantele si de cit e nevoie . Avind acvariu plantat
bine intotdeauna ai nevoie de mai mult decit recomanda producatorul . Altfel produsul este foarte bun .
Am mai facut acum seara o poza inainte de a intra cu foarfeca in plantele de background.

image
Eu in setupul actual am microsorum. Incet, incet a schimbat toate frunzele , in sensul ca cele vechi au " ruginit " toate si le-am taiat iar acum am doar frunze noi. Pina la urma poate fi vorba si de o problema de adaptare . Problema este daca nu cresc frunze noi .

PS planta se afla sub o lumina relativ puternica .
Si mie imi place la maxim. Ma abonez la jurnal.
Multumesc .
Asa forma faina au prins plantele din fundal ... poate ma mobilizez si mai trag o poza.

PS Ieri mi-a aratat cineva bazinul meu postat pe pinterest de catre cineva ca si cum ar fi bazinul lui .
Nu stiu daca va place detaliu asta . Sint doua frunze de buce intre mine si melc. A fost foarte foarte greu sa-l prind in focus. Ce imi place ca lucru asta da senzatia de " atmosfera " .

image
E foarte foarte bine ca ai rabdare si nu te-ai grabit sa introduci pestii. Cred ca ar mai merge ceva plante adaugate . Poate niste Michrosorium .
Iliescu Mihai Ulmis wrote:Felicitari Gabi... ai creat inca o opera de arta !

Est un domn. Multumesc mult !
Sper ca intr-o luna sa va arat o poza cu el in forma maxima.
koala wrote:Nu va mai potoliti cu bazinele astea misto!

smilie smilie smilie Multumesc nenea Koala !
Felicitari !!
Dr Nano wrote:Salut Gabi C. Am vazut ca ai un melc in rosu negru si galben? Unde as putea gasi de cumparat?

Sincer nu stiu sa iti spun. Eu l-am luat de la un petshop de aici si era ultimul.
E frumos tare mai ales daca il vezi in realitate.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: