Am ajuns astazi acasa si un Red shoulders era foarte intens colorat, cum ma grabeam sa plec cu copii la teatru am trecut usor cu vederea crezând ca a mai crescut.
Acum îmi zice sotul ca un peste galben tremura tot, ce are oare?
Cand ma uit un Gold si cu acel Red shoulders dansau, dansul ala rusinos.
Se pare ca se formeaza o pereche corcita.
Astept continuarea mâine ca acum s au stins luminile.
Oare au vreo sansa de iesit pui in acvariul comun?
severum777 wrote:Imi cer scuze ca ma bag neinvitat, la mine micosorum pteropus rezista fara probleme, mai incearca sa ciuguleasc? din el ocazional, dar nu reusesc sa-l manance+ ca se mai si dezvolta.
Merci Severus.
Eu inca nu am o pereche aleasa, dar sunt foarte rai se bat si se fugaresc toata ziua, cateodata vine unul mai mic si-i bate pe alti doi mari care se tachineaza. E o "fugareala" continua intre ei, care pe care.
Da asa este, am fost prevenita ca sunt mancatori de plante, sunt vegetarieni. .
Sincer ma asteptam sa manance Valisneria dar nu si feriga Bolblitis, dar trag de ea cate doi o data e masacru.
Sunt aproape sigura ca or sa manace si Microsoriumul, dar am sa incerc cu Anubias mai incolo, sa vad totusi ce se intampla cu actualele, chiar nu o sa le stea nici o planta in gat!?
Azi am inceput a patra cura cu verdeata pentru Severumi. Am cumparat de la Victor Z. un Echinodorus mare, vreo 4 tufe de Vallisneria mature de peste 40 cm si la fel vreo 4 tufe de Bolbitis. Zicea Victor ca feriga este cu textura mai lemnoasa si nu o sa o manance.
De unde, deja trag de bolbitis, recunosc usor timid, dar frunzele de Valisneria le trag de parca ar fi spaghetti, si o tufa deja au scos-o din nisip de doua ori in 3 ore.
Saptamana trecuta am luat de la colegul @edyr, carui ii multumesc si aici, cateva Pistia si un covor mare de muschi (nu stiu denumirea ), am taiat bucati mari de 10x5 cm, le am infasurat frumos in jurul cioatelor, le-am legat, o frumuseste, ce sa mai.
Dupa ce au tras de muschi din toate directiile, nu se mai vedea nimic in acvariu de firele plutitoare, deja IN-urile de la filtre erau colmatate, a trebuit sa-l scot si sa-l arunc, asta in maxim o ora. Iar Pistia nu mai am decat cateva frunzulite ratacite.
Si primesc mancare foarte multa de doua ori pe zi, nici pe africani nu-i hraneam asa de mult.
La multi ani Severus;
Multumesc pentru aprecieri.
Oricând ai drum prin Iasi esti binevenit sa i vezi.
Despre pui nu stiu ce sa zic, vedem, stii bine cum e la gold.
PS: Ala negru e o ea pe nume Thomas . Oficial e declarata The fishkeeper, nu i scapa din ochi .
Multumesc. S-a maturizat bine acvariul, purcelusii cauta mancare non stop.
Fara blitz ies pestii cu umbre de miscare, sau cum s-o mai chema asta in termeni, vad ca folosind blitzul ies ca si cum ar sta locului.
Tocmai mi am cumparat un Nikon Coolpix 840 si am facut cateva poze pe Auto sa vad ce si cum. Il tin in probe o saptamana si daca nu mi place cred ca l returnez.
Acum vad si eu ce geamuri murdare am
LE- am sunat la un magazin si au zis ca sunt aceleasi Jager doar ca au schimbat cutia. Gata l-am comandat de pe happypets.ro, cu reducerea de bun venit si cu niste puncte bonus pe card, m-a costat sub 100 lei. Sper sa il am miercuri.
Vreau sa cumpar de la emag, am motivele mele. Multumesc.
LE - am marit poza si am vazut ca pe capatul de plastic scrie Jager si la Eheim ul de 300 w, posibil sa fie cutia noua sau poza doar cu titlu informativ...pam pam...
Multumesc Ocean, citisem si eu ca Eheim sunt bune si sunt singurele care ridica temperatura garantat la 34 grade.
Îmi fac socotelile si Eheim sa fie cu toate ca pana acum nu m au dezamagit nici cele Resun, mai putin asta care are un an jumate abia.