[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cfrtriaj
Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
Salut.in ce sector stai?mai prind si eu 2-3 pestoaice.
Au ajuns si neonii impreuna cu melci in acvariul meu.multumesc .
buna sa va fie inima.sunt un oropsit al acestei planete si daca aveti sa-mi dati si mie 2 perechi de gupy mai frumoase si cu coada voalata va pot da aceste plantute.intalnire la metrou c.brancoveanu.tel.pe pm.image image image image

Cumpar un acvariu 45/50 cm lungime,20/25 cm latime si 20/25 inaltime.chiar nu mai este cineva din sectorul 4,5 care sa vinda un acvariu.
Si-a extins zona.in sectorul 6 s-au terminat pestii.
Veteranilor.
Gbyu69 wrote:Neoni si botia ajung la mine .
Presupun ca nu stai in sector 6
Multumesc pentru ,,baboi,,.
adytzu wrote:se pare ca totusi e ancistrus.
Intrebarea e: si astia papa plante si ataca alti pesti?

Sa stiu daca-l mai dau sau nu...
salut.eu am 6 in acvariu si nu mi-au papat plantele sau alt pestisor.alta este cauza disparitii scalarilor.
Moama.ai venit direct la pomana
Multumesc pentru plante.parca arata altfel acvariu cu plantele rosi.
in parc in tineretului, de pe podul de la polivalenta cand mai trec cu bicla vad multe testoase ,,zbenguindu-se'' pe acolo.FREE WILLY
Au plecat la o cas? noua
rezervati
Donez 11 molly galben cu negru- juvenili+ dou? femele negre.metrou Brâncoveanu - dup? ora 19
scuze colegilor carora le-am furat pozele .....daca nu merge combinatia asta...incearca culorile echipei favorite.succes.
image
image
Rusinica
galbeni ca ,,haurul'' 5 indivizi se lafaie si la mine in acvariu.multumesc.
doresc sa cumpar 2-3 exemplare din fiecare.ma intereseaza pe unde a-ti mai vazut prin bucuresti aceste ''vietati''.multumesc
salut.te-as fi deranjat pentru 3 femele si 2 baieti daca nu as fii prea nesimtit.....am citit anuntul dar incerc si eu.multumesc

Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
Go to: