[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cfrtriaj
Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
salut.donez cateva plantute.predare metrou c. brancovanu.nr.telefon in pm. image image
O gustare ,,calda,, pentru botia sau melci asasini.
Ai proximativ 3-4 km in linie dreapta.mergi pe Cetatea de Balta.....traversezi Lacul morii inot....treci pasarela cfr de la giulesti sarbi......si apoi jiului.apoi mergi si viziteaza si celelalte 2 statii de metrou deschise in epoca asta.
Lemon wrote:
ccdumitrescu wrote:Stimate ,,acvarist" , dumneavoastra sunteti interest de toti pestii care se doneaza pe cuprinsul municipiului Bucuresti.........

Stimate domn, scuze ca intervin, dar sunteti in eroare.
Domnul despre care faceti mentiune in postare dvs. cauta cu predilectie pesti avand habitatul natural limitat exclusiv la cladirile ce sunt amplasate in cartierul Militari.
scuze ca intervin si eu..se deplaseasa decat in sectoarele 1,3,4,6.
Numai pentru bucuresti donez un mascul de cichlasoma nigrofasciatum(peste 12cm) care a ramas vaduv.zona universitate.detali mai multe pe pm.
image
Ai ,,2'' pm.niste puiuti de anubias te intereseaza.
Salut.am niste pui mici de tot de anubias,4 plantute.,,ie mai bune,, decat o bere?.
Salut.as dorii si eu jumatate din plante sau le dai la o singura persoana.
Bine ai venit.si ai inceput cu un gest frumos.ape limpezi si pesti sanatosi.
ovidiu_vdu wrote:.....nu se mai opresc .....amatori pentru adop?ie?
o sa doresc si eu 3-4 puisori peste 2,3 saptamani cand or mai creste.
As dori si eu 5-10 melcisori.vrei o pereche de molly maturi.multumesc.
Razvan87 wrote:si un petshop zona Piata Sudului.
presupun ca din piata de la cel care are si mancaredecaini .cam vai de capul lor acvariile alea.
Multumesc pentru pestisori.acum sunt la aclimatizare,au ajuns cu toti intregi.
Sa.ti traiasca.la multi ani.
Rezervati
8-10 molly negri normali sector 4,metrou c.brancoveanu.0766778173 alex.
Multumesc pentru pestisori.La ulti ani.
Salut.plante nu am ,dar am niste pui mai marisori de molly,daca ai doresti.vroiam 2-3 fire din fiecare planta.
Salut.pe Cryptocoryne pontederifolia vrei niste moly negri.
ovidiu_vdu wrote:"De unde stii ca sunt comerciant?
Cred ca ma confunzi si nu e frumos sa ma jignesti.
Sunt acvarist de mult timp si imi place sa am multi pesti si ce iau din vanzari si donatii nu ii vand mai departe ca sa zici tu ca sunt comerciant si nu ma cunosti in realitate,daca mai cunoaste ti-ai schimba parerea.Nu e frumos sa jignesti lumea fara sa ii cunosti in realitate.
Sa iti fie rusine!!!!!"

Prietene "acvarist", orice platforma as folosi postez doar public, nu folosesc mesaje cu jigniri. Si eu sunt mare comerciant dar nu ma simt "jignit" de asta ;) Imi cer scuze daca tu te-ai simtit, nu asta a fost intentia. Postarile tale de pe acest forum sunt de asa natura incat nu doresc sa-ti fac donatii.
bravo.trebuia o data cineva sa io de-a peste BOT.

Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
Go to: