[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cfrtriaj
Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
Salutare i-a? dori eu daca se poate.multumesc
Eu zic sa facem un film Alfred Hitchcock.cineva dintre noi cu un curaj ,,iesit din comun,, s?i doneze vivipari ,dar cu condi?ia sa mearga sa vada in ce acvariu ajung.eu stau in fata la sectia 21 politie si daca într-o ora nu primesc un semn de la colegul,, curajos,, ma duc sa declar o dispari?ie suspecta.
ccdumitrescu wrote:Bai fratilor , daca ii face martisoare???

In rasina ....sa se.vada examplarul,,donat,,.
A?i vazut vreodat? un anunt de donatie din partea userului cu ,,1000,,de nikuri...conturi.daca el vrea într-una poman?....de unde aa mai doneze???!! s?racii pe?ti?ori.ar trebuie dupa ce intri la rubrica ,,sa ne prezentam,, si apoi la cea cu ,, acvariul meu..sa se poata da acceptul la scris pe unde arii.parerea mea.
Sigur o sa primesti un pm.stai într-unul din sectoarele unde se poate deplasa.:-)
Mihai1977 wrote:Salut! Vreau sa doneze un pangasius de 35cm sunt din bucuresti
Si de ce intri pe topicul omului.
Un coleg acvarist mi-a spus ca habar nu are de acvaristica.are un acvariu de 60 litri si tot ii mor pestii.daia cred ca tot vrea pesti!!!cum spunea un coleg...ne mai distram si noi ca ar fii prea ,,monotom,, siteul.
image
Salutare.eu as dorii 6 guppy(3 perechi) daca se poate.multumesc
Mi,am cumparat neoni din Hornbach cu 1,90 lei.el cu cat doreste s?,i cumpere??
Salutate.eu nu dau pm.eu scriu aici sa vada ,,lumea,,.doresc eu pe?ti?orii.multumesc
Pai acum dupa ce ai scris poti schimba rubrica de ,,pomana,, in cea de schimburi.
Vine omul cu laptopul la reparat iar in ,,portofel,, o punguli?? cu pl?ntu?e.??
paradoxx wrote:Pt ca asa se inintampla...greu sa dai din pesti daca nu faci asta ca afacere...iclidele mele au depus ieri iar(avand deja 6 pui ramasi de acu 1 luna) si aseara dupa intuneric,am curatat piatra de icre la robinet....mai bine acum decat sa ii chinui eu sau altii cand mai cresc...

Criminalule.macar faceai o crochet? cu caviar.
Trebuie sa arati la un moderator.rusineeee
lorenzo1990 wrote:https://www.twitch.tv/videos/278420963 si video cu acvariul meu, de acum 4-5 zile este facut video-ul.Stima, Laur

Nu ?i-e mila de pe?ti?orii aia!!!
Salut.vrei un ,,pui,, de anubias la schimb?
Se poate 3-4 platy rosii sau doresti sa.i dai pe toti odata.multumesc
Salut.in ce zona stai?
Pai la cate P.M a dat cred ca are 10 acvarii.??
Schimb o plantutza de anubias pe 2-3 perechi de guppy sau platy.schimbul se face la gura de metrou c.brancoveanu.telefonul in pm.multumesc. image image image image

Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
Go to: