[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cfrtriaj
Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
am un melc asasin primit si vreu sa stiu daca am si melci de substrat,pomaceea...si comunitari raman fara toti cand o termina de ''asasinat'' pe cei comunitari?multumesc
noel
Junior member

IP:
multumesc pentru ,,carcalaci'' adevarati meseriasi de la s.r.i s-au si infiltrat in nisip
se poate sterge.multumesc
salutare.duminica care vine plec o saptamana de acasa si as dori si eu imprumut un hranitor cu o cinste de bere sau suc.anul trecut am cumparat eu niste pastile de mancare dar la revenire nu mai aveam nici un neon.pastilele alea tari pe fundul apei nu au stiut sa manance si or fii murit de foame.7 au fost 7 sau dus.nu vreau sa raman iarasi fara pestisori.multumesc
salut.as dori eu pestisori betta.pot veni pina in popesti.multumesc
vorbesti prin pm.o zi buna
maff88 wrote:Ma puteti gasi la 0761540813 pentru donatie... multumesc anticipat!
am si eu ceva de donat...vrei sa ti le aduc acasa
salut.as dori si eu 3-4 pestisori.
mihaidrum wrote: inca ma mai gandesc. nu prea ma indur de ei.
Treci la un acvariu si mai MARE.
cfrtriaj wrote:alt pomanagiu

by koala: Pentru aceasta postare primesti avertisment! Urmatoarea abatere se lasa cu banare.
acum vreo 10 ani cind am vrut sa ma reapuc de acvaristica si m-am inscris pe forum si am mers direct la rubrica donatii.vroiam de toate plante pesti etc....nu am primit decit ciorapi uzati chiloti ,,coloratii'' si alte urari de bine.eu daca am scris ceva vad ca mi-a sarit lumea in cap.domnule ,,Varol'' la cite donatii ai mers si tu mainile in buzunar si la cite cu 2-3- doze cu ,,suc'' sau alte lucruri...nu schimburi in domeniul acvaristici.o zi buna
alt pomanagiu

by koala: Pentru aceasta postare primesti avertisment! Urmatoarea abatere se lasa cu banare.
moama ce ,,namile''
buna.as dori eu neoni te rog frumos.multumesc
salut.ai dai toti o data sau si separat.eu as dori daca se poate neoni.multumesc
salutare as dori te rog frumos daca se poare sanitari si neoni albastri.multumesc
salutare.as dori si eu ceva pestisori sa bag si eu in acvariul meu amarit.multumesc
buna ziua.as dori si eu te rog frumos 2 pestisori daca mai sunt .multumesc
salutare.daca nu ai putut vinde plantutele....si nici la donatie nu prea se inghesuie nimeni....nu prea sunt acvaristi in constanta???sau au trecut toti la acvari marine .I joked a bit .
am facut poze cu aparatul foto si au iesit la 2mb..si toate 3 nu mergeau pe un singur post....si nu am stiut ca la edit merge sa le pun pe toate 3!!!!

Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
Go to: