[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cfrtriaj
Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
Mirciulica wrote:Melcii pomaceea sunt galbeni si cresc mari daca ii iei de mici.
Sunt buni ca curata plantele de alge si geamurile de la acvariu.

omg omg omg
Se pricepe si la acvaristica,ca de "acvarist batran"a fost intr-o viata anterioar?.dar cred ca tot din pomana traia si acolo.
procuroru wrote:
Dar nu il intereseaza pestii mei

Ai este frica de ,,justitie,,
Vivipari a.ti da Mirciulica
Saru-mana pentru "mormoloci"
Am sa doresc si eu 5 puisori sau chiar 10 daca mai disponibili.multumesc
70nut wrote:Nenea mirciulica caut? dona?ii ?i pe Facebook

Ca sa umple acvariul ala de 225 Litri
Mirciulica wrote:
Imi place sa cumpar pesti si sa primesc si ca donatii.

image
Chiar as fi vrut s?-i ia Mirciulica.vedeam si eu cum arat? o declara?ie pe propria raspundere scrisa de el.
Punctul C paragraful 3
Declar ca ma duc in sectorul 1,2,4,6 sa iau pomana pestisori de acvariu.
Muhaha
onut wrote:Guppy sau donat ! Am rezistat cu brio bombardamentului,se stie...
Care a fost nr. P.M-urilor cu care ai fost bombardat
Salutare.as dori si eu 5 pestisori.multumesc
Va multumesc pentru melcisori.o zi buna.
Salut.am sa doresc si eu 15 melcisori. l?sa?i-mi nr. de telefon într-un pm.multumesc.
puntius conchonius?
ccdumitrescu wrote:Mirciulica , a lovit din nou!!!!!!
Sectorul 4 este in zona lui de actiune, in plus saracul coleg si-a postat numarul de telefonul , banuiti de cate ori a fost sunat!!!!!

A postat nr.gresit.pina la rectificat va da?i seama de cate ori a sunat-o pe b?trînic?.si de ce sa inghete el..?i-a trimis consoarta..m-am întâlnit cu colegul si mi-a spus de
Maestru Mirciulica.
Acum 2-3 saptamani am fost eu la colegul....si am crezut ca o salvez 10 pestisori.gresit "acvarist batran" lovise inainteA mea.
Salutare.guppy ai salvez eu ,daca Mirciulica nu a lovit din nou si daca nu ia rezervat altcineva pina acum inafara de el.
Nu pot pune poza (sunt pe telefon)un printscreen.o "" cumparare"" la ora 05:40.cine o nu o avea servici si sta parazit la o ora asa matinal? pe net.
Am mai zis de cateva ori si pe alte forumuri.trebuie facut in asa fel ,sa intri la rubrica ,,pomana,, dupa ce intri la introducere si prezenyare acvariu.
.
Mai mult ca sigur a primit un PM.Mai ales ca sta la 3 sta?ii de masina. Cred ca a si intrat in fibrilatii??

Forum Index » Profile for cfrtriaj » Messages posted by cfrtriaj
Go to: