| Message |
|
|
Se pricepe si la acvaristica,ca de "acvarist batran"a fost intr-o viata anterioar?.dar cred ca tot din pomana traia si acolo.
|
 |
|
|
procuroru wrote:
Dar nu il intereseaza pestii mei 
Ai este frica de ,,justitie,,
|
 |
|
|
Vivipari a.ti da Mirciulica
|
 |
|
|
|
Saru-mana pentru "mormoloci"
|
 |
|
|
|
Am sa doresc si eu 5 puisori sau chiar 10 daca mai disponibili.multumesc
|
 |
|
|
70nut wrote:Nenea mirciulica caut? dona?ii ?i pe Facebook
Ca sa umple acvariul ala de 225 Litri
|
 |
|
|
Mirciulica wrote:
Imi place sa cumpar pesti si sa primesc si ca donatii.

|
 |
|
|
|
Chiar as fi vrut s?-i ia Mirciulica.vedeam si eu cum arat? o declara?ie pe propria raspundere scrisa de el.
Punctul C paragraful 3
Declar ca ma duc in sectorul 1,2,4,6 sa iau pomana pestisori de acvariu.
Muhaha
|
 |
|
|
onut wrote:Guppy sau donat ! Am rezistat cu brio bombardamentului,se stie...
Care a fost nr. P.M-urilor cu care ai fost bombardat
|
 |
|
|
|
Salutare.as dori si eu 5 pestisori.multumesc
|
 |
|
|
|
Va multumesc pentru melcisori.o zi buna.
|
 |
|
|
|
Salut.am sa doresc si eu 15 melcisori. l?sa?i-mi nr. de telefon într-un pm.multumesc.
|
 |
|
|
|
puntius conchonius?
|
 |
|
|
ccdumitrescu wrote:Mirciulica , a lovit din nou!!!!!!
Sectorul 4 este in zona lui de actiune, in plus saracul coleg si-a postat numarul de telefonul , banuiti de cate ori a fost sunat!!!!!
A postat nr.gresit.pina la rectificat va da?i seama de cate ori a sunat-o pe b?trînic?.si de ce sa inghete el..?i-a trimis consoarta..m-am întâlnit cu colegul si mi-a spus de
Maestru Mirciulica.
|
 |
|
|
|
Acum 2-3 saptamani am fost eu la colegul....si am crezut ca o salvez 10 pestisori.gresit "acvarist batran" lovise inainteA mea.
|
 |
|
|
|
Salutare.guppy ai salvez eu ,daca Mirciulica nu a lovit din nou si daca nu ia rezervat altcineva pina acum inafara de el.
|
 |
|
|
|
Nu pot pune poza (sunt pe telefon)un printscreen.o "" cumparare"" la ora 05:40.cine o nu o avea servici si sta parazit la o ora asa matinal? pe net.
|
 |
|
|
|
Am mai zis de cateva ori si pe alte forumuri.trebuie facut in asa fel ,sa intri la rubrica ,,pomana,, dupa ce intri la introducere si prezenyare acvariu.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
Mai mult ca sigur a primit un PM.Mai ales ca sta la 3 sta?ii de masina. Cred ca a si intrat in fibrilatii??
|
 |
|
|