saluty.si eu am vreo 36 de ani ...1.70m...si vreau si eu sa ma inscriu pe acest site de matrimoniale .ati urez bun venit printre noi si urarea mea...''pesti zburdalnici si apa limpede in acvariu''
dupa ce am primit niste plante si am mai scos si eu din acvariu citeva sa pot pune alte natii de plantute in loc,am ales citeva sa le pot si eu dona la un acvarist.plantele se pot ridica din spatele teatrului national bucuresti---intrarea actorilor.
salutare acvaristi.ma numesc popescu alexandru.cu o pauza de 15 ani am inceput din nou sa ma drogez din nou cu ""substanta"" numita acvaristica.neavind posibilitatea sa am un acvariu acasa(stau cu chirie intr-o casa mei veche)am facut la serviciu un colt de natura.acvariu este home made de 87 litri net cu un capac tot home made din plexis cu 3 neoane china,filtru tetratec de 1000 si un vibrator.acum in acvariu am 10 gupy,4 xifo,4 rasbora,4 calistrusi,3 sanitari,3 conchinius.acum o luna si jumatate nu prea am mai strins """donatii""de la colegi de vestiar ...e mai buna tigara si cafeaua la tonomat si am ramas cu 6 pesti in acvariu si atunci m-am pus de curatenia generala care cred ca nu o facusem de 2 ani.am spalat totul cu clor..am stat o saptamina pe el si apoi l-am pus la ciclat 2 saptamini.am bagat cei 6 pesti supravietuitori si am mai cumparat (am fost cu sorcova la colegii :-) )..10 neoni,6 tetrazona,6 conchinius,4xipo verzi si inca citva.nu au avut nimic o saptamana pina nu am vrut si eu sa le dau mincare vie..tubi cumparati de la tarabagii din obor.in 3-4 ore murisera aproape toti.au supravietuit decit 3 sanitari si 3 conchinius.am bagat medicamente in apa si cred ca am scapat de infectia "cred "provocata de tubi.apoi am cumparat pesti care ai am acum si am primit o donatie de gupy ce la cineva binevoitor.v-am salutat.o zi buna