Message |
|
Daca vrea careva azi pân? seara ma apuc de curatenie
|
 |
|
Zona Piata Giulesti .
|
 |
|
Salut . Donez plante de suprafa?? . Dau câte 15-20 Dac? sunt cereri multe . Ms . Astept pm
|
 |
|
Schimb in jur de 40-50 black molly maturi juniori ?i mici cu
Anubias
Neoni
Moss
Molly galbeni
Molly albi
Zebre
Xipho .
Astept pm
Nu ma intereseaza 40 de pesti la schimb maxim 10 oricare ar fi din cei de mai sus .
Dau si niste plante
|
 |
|
Merci colegu . Sunt ok
|
 |
|
La cratita cu ele 
|
 |
|
Intrebarea mea este urmatoarea
Daca pun scoici din lac sau apa curgatoare in bazin ce poate fi rau?
Scoicile sunt vii si mici . Se deschid pana vad pestii dupa care se închid
|
 |
|
Se poate inchide. Multumesc
|
 |
|
Iti multumesc pentru surpriza facuta. Sper ca pe viitor sa pot face si eu la fel ! Respect colegului donator . Mai multe detalii nu dau . Ape limpezi colegilor
|
 |
|
Super tare . Eu prefer filtru intern ceva care mie se pare cel mai performant comparabil cu unul extern
|
 |
|
Adrian09 era doar o gluma . Pana la urma carasii fac multa mizerie
|
 |
|
Daca pui o planta care sa fie fix pe mijloc si inalta va fi chiar delimitarea teritoriului pentru cele dou? perechi ramase. La mine a tinut chestia asta si nu se mai alearga
|
 |
|
Donez 5 pesti . Nu stiu denumirea . Iam avut cu neoni scalari molly xipho si nu au fost agresivi
Nu sunt recomanda?i mai pu?ini de 5 in bazin pentru ca devin agresivi in general cu cei voalati
|
 |
|
Salut . Vreau eu cativa pui maxim 10 si cel matur ma intereseaza Pot veni maine sau duminic . Cand aveti timp
|
 |
|
Nu te contrazic . Tot de aici de pe forum am invatat cum se sterilizeaza nuca de cocos având în vedere c? nu o iei tu din pom si cine stie ce substan?e pot ajunge pe ele
|
 |
|
Credeti ca fac o investitie buna dac? imi comand acest tester?
|
 |
|
Daca intaritura dvs este ok merge
Cu conditia sa nu aveti balans la masa adica sa fie fixa si foarte stabila . Daca nu o sa pierdeti si masa Si acvariu prietenia cu vecinii de dedesubt ceva mobila daca ai noroc nu te curentezi si mai putem continua . Graba strica tot
Pune o poza cu masa
|
 |
|
Cred ca ati primit toate raspunsurile mai sus . Cititi toate comentariile. O zi bun? tuturor.
|
 |
|
Se poate pune si asa dar o sa coloreze apa . Super glue nu as risca sincer este o lipitura dura pe langa silicon care este maleabil si mai de durata . Cu super glue o sa lipse?ti in câteva locuri oricum ai t?ia nuca
Cu flexu o tai cel mai drept pt cine se chinuie la nuci
|
 |
|
Am fiert nuca in 2 ape
|
 |
|