[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Mai mult ca sigur si astia trateaza apa de retea aici . Altfel nu-mi explic de ce intr-o saptamina s-a topit complet crypto flamingo , toate bucephalandrele si s-au inegrit apropae toate frunzele de la microsorium .
Cineva ma sfatuieste sa imi pun instalatie de osmoza ...
Dap. Arata foarte bine.
Foarte fain startul !
Aquaman eu zic ca e ce trebuie . Linistit imi pot imagina personajele din film in cadrul asta .
Te urassc ! Profund !
Foarte tare! Felicitari!
Lipsesc in schimb bunatatile alea de pe masa de povestesti tu de ele ....

..........

.....

Asa ca ma oftici mereu cu " iesirile " tale imi permit sa pun si eu citvea poze de unde am fost in toamna asta .

Hai ca a desfacut si nevastamea un Rose de Purcari . O sa pretind ca il beau cu tine .
Aquaman eu ce sa zic ? Daca nu era forumul asta azi nu cred ca as fi avut acvariu . I se datoreaza ca sa zic asa tot ce am realizat pina acum .
AquaMan wrote:
Gabi C wrote:Silviu eu ti-as schimba nickname . Ti-as pune " Aquaman".

Sa inteleg ca sufixul vine de la ... maniac!?

Clar ca de acolo.

Ideea e ca it sta mult mai bine cu numele asta.

Idea mi-a venit cind lucram la asta :

Silviu eu ti-as schimba nickname . Ti-as pune " Aquaman".
Poti incerca in prima faza sa maresti cantitatea de apa pe care o scoti la schimbul saptaminal . Asta corelata cu o aspirare atenta a substratului.
O sa arate super cind va fi in maxim de forma.
Mersi maestre.
Multumesc baieti .
SA stii ca a fost greu cu pestii sa-i aliniez asa. Rasbora sint destul de nesimtiti ca sa ii poti speria cu ceva si sa stea cit de cit intr-o pozitie care sa iti convina .
Eu la bazinul actual schimb saptaminal 50% din apa. Cind aspir substratul la fel , trec migalos pe linga fiecare piatra si planta. Hranesc pestii putin si odata pe zi. E bazinul cu cele mai putine alge din cite am avut pina acum. Doar lost nature se apropie de el.
Plus flow ul in bazin . Trebuie miscare buna la apa. Plantele frineaza mult flow ul.
Din experienta personala , algele paroase apar din urmatoarele motive : flow insuficient , mizerie in bazin, hrana vie sau congelata administrata pestilor , filtru incarcat si posibil si fluctuatie a co2.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: