Message |
|
si asta
|
 |
|
Am pus si niste imagini sa se vada despre ce melci vorbesc.
|
 |
|
Am cumparat acum cateva luni in urma niste plante si se pare ca impreuna cu ele am luat si niste melcisori, la inceput m-i s-au parut draguti dar acum s-au inmultit cu zecile si nu stiu cum sa mai scap de ei. Daca scot din ei afara dupa cateva zile se inmultesc la loc. Intrebarea mea este cum as putea sa scap de ei ?
|
 |
|
Am scris la donatii ca donez 1 xipho mascul, 2 xipho femele si un moli si vad ca nu a aparut nu stiu de ce de aceea am scris aici. Sunt din Timisoara.
|
 |
|
1xipho mascul, 2 xipho femele si 1 moli negru. Sunt din Timisoara.Tel.0743039972
|
 |
|
La pompa de filtrare buretele la cat timp trebuie schimbat sau nu este o regula ?
|
 |
|
Multumesc pentru sfat.
|
 |
|
Am o intrebare, plantele ce le am in acvariu se pot taia sau pot sa le las asa
|
 |
|
Dupa masuratori are 30 de litri.
|
 |
|
Cel de la care l-am luat a spus ca are 25 sau 30 de litri, dar cred ca mai curand are 25 de litri.
|
 |
|
Cam asa arata cu un autocolant in spate.
|
 |
|
Am aflat si eu mai tarziu dupa ce am avut mari probleme cu apa alba. Abia dupa ce au inceput sa-mi moara din pesti am inceput sa ma informez si eu si asta dupa vreo 2 luni de chin cu apa.
|
 |
|
Problema cu acvariu mai mare ar fi ca nu prea am spatiu pentru el, iar in ceea ce priveste pestii gandestete ca in acest acvariu am avut 30 de pesti si asta la recomandarea celui care mi-a vandut acvariul.
|
 |
|
Sunt din Timisoara
Iar in ceea ce priveste substratul eu l-am pus la recomandarea celui ce mi-a vandut acvariul impreuna cu toate celelate, sincer eu mare lucru nu am stiut la vremea respectiva despre acvaristica ceva, deaceea am pus ceea ce mi s-a recomandat.
|
 |
|
Dupa multe incercari si dupa multa munca am reusit sa-l fac acvariu cam asa cum mi-am dorit, nu ca ar fi ceva grozav dar este facut de mine si mie imi place.
|
 |
|
Nu stiu daca este o poza mai reusita.
|
 |
|
Sper sa fie ceva mai bine acum.
|
 |
|
Acum le-am fiert intr-o apa si le-am lasat la racit!!!
|
 |
|
Am cumparat lemne de pus in acvariu! Ce trebuie facut cu ele inainte de a le pune in acvariu ?
|
 |
|
Este si de la aparat dar si apa este putin albicioasa de aceea fac schimburile partiale zilnic de apa. Solutia este PlantaMin de la Tetra Plant.
|
 |
|