Message |
|
O intrebare, daca plantele pe care le am se inalta destul de mult se pot rupe de la jumatate si replanta ?
|
 |
|
Draga Alexandru25 nu stiu daca ai citit primele pagini ale mele, acolo am scris ca eu la inceput am aut 30 de pesti, pentru ca "nenea" de la cine am cumparat acvariul mi-a spus ca pot sa pun linistit 30 de pesti in el si nu numsi asta dar pestiipunandu-i in acvariu dupa doar 2 zile de ciclare pentru ca tot acest "nenea" mi-a spus ca-i suficient 2 zile de ciclare nu asa cum ar fi trebuit cel putin 2 saptamani, iar din aceasta cauza din 30 de pesti am mai ramas cu 15. Deci sa nu crezi ca de la inceput am avut "doar" 15 pesti ci cu atata am mai ramas in urma unei recomandari de la un asa zis acvarist care mai si face comert cu asa ceva.
|
 |
|
La acvariul pe care il am eu de 25l cu 15 pesti cam la cat timp trebuie schimbata apa (partial) ?
|
 |
|
Ce vreau sa mai intreb, daca la termometru gradatia este pe linia verde nu mai trebuie incalzitor ?
sau mai bine zis pe portiunea verde.
|
 |
|
ok mersi mult. 
|
 |
|
Perfect cu asta ne-am lamurit cu ceea ce curge pana la urma de la robinet, atunci intrebarea este Aqua Safe este pana la urma bun sau nu ?
|
 |
|
Un an nou fericit cu multe bucurii si impliniri a tuturor dorintelor "LA MULTI ANI".
|
 |
|
Este foarte bine, multumesc mult, m-am mai usurat de o bataie de cap, pune apa in bidon, nu uita sa pui solutia si asa mai departe, macar acum stiu ca atunci cand schimb apa fac toate demersurile necesare si gata.
|
 |
|
Aha atunci asa am sa fac, nu tin neaparat sa pun si Aqua Safe cu o zi inainte dar asa mi s-a parut mie ca ar fi ok, dar daca nu trebuie atunci nu are rost sa pun.
|
 |
|
Pun apa in bidon, pun si Aquq Safe si pe urma o las de pe o zi pe alta, nu pun Aqua Safe a doua zi in bidon inainte de a o pune in acvariu ci impreuna stau 24 de ore inaite de a o turna in acvariu.
|
 |
|
Multumesc mult 
|
 |
|
Am o pompita cu care golesc apa din acvariu si cu care il si curat pe fundul lui. Multumesc mult pentru sfat.
|
 |
|
Multumesc pentru safat exact ceea ce tu ai spus sa nu fac tocmai aceea am facut adica spalam buretele la robinet. Sa sti ca cel putin la 2 zile trebuie sa-l curat pentu ca se murdareste destul de tare, dar faptul ca-l spalam la robinet nu stiu daca ma ajuta cu ceva dimpotriva dupa cum ai spus.
|
 |
|
Sa sti ca de vreo 4 zile apa s-a limpezit si nici nu mai miroase dar am o intrebare, aidca filtrul de aer nu-l curat la fiecare schimb de apa ?
|
 |
|
este un bidon de 5l pe care-l las deschis de pe o zi pe alta adica cel putin 24 de ore. Asta mai vreo 2 saptamani dupa care nu am sa mai fac schimburi de apa in fiecare zi. Treaba asta o fac datorita problemelor pe care le-am avut, dupa care am sa revin la schimbul saptamanal de apa.
|
 |
|
De fiecare data in bidonul in care pregatesc apa de schimd pun si Aqua Safe. Am vrut sa scriu de schimb, scuze.
|
 |
|
nu este prea mare
|
 |
|
acvriul
|
 |
|
Acum pot spune ca am un acvariu curat, apa s-a limpezit in totlitate, multumesc inca odata tuturor pentru sfaturi.
|
 |
|
Va doresc tuturor sarbatori fericite, multa sanatate si un Craciun frumos. 
|
 |
|