[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bobo_florinel
Forum Index » Profile for bobo_florinel » Messages posted by bobo_florinel
Am cumparat solutie pentru plante, pe falcon scrie ca se pune odata la 4 saptamani din ea, eu fac zilnic schimburi partiale de apa, atunci cam la cat timp ar fi nevoie sa pun din acea solutie in acvariu ? Intentia mea este sa mai cumpar cateva plante si sa pun si un lemn.
Cam astea sunt plantele ce le-am pus acuma si in zilele urmatoare o sa cumpar si un lemn si am sa scot butoiasele alea !!!
Este foarte adevarat ceea ce spui tu dar asta este ceva mai greu de facut si iti trebuie si ceva mai mult timp, zic eu
Ultimul filmulet pe care l-am vazut este superb, primul este ceva mai complicat de realizat si iti trebuie, cred mai mult timp pentru al face sa arate asa.
Multumesc mult pentru sfat.
Am facut o poza acum, deci plante pot pune cat mai multe, nu este nici o problema nu ?
Poza este putin mai veche acum am pus si un incalzitor si am si o alta pompa
Cam despre asta vorbesc, in spate pe fundal este doar o imagine, ceea ce se vede in fata este real.
Plantele din acvariu trebuie neaparat sa fie de mai multe feluri sau nu ?
Am acum 18 pesti in acvariu de 25 de litri, nu este cam mult ? Si daca da cam cati pesti ar trebui sa am ?
Bine ai venit printre noi.
Cam ce fel de plante ar fi bine sa plantez care sa si indeseasca suficient pentru a se putea ascunte puii ?
Daca o femela Xipho trebuie sa depuna icre ar fi bine sa o scot intr-un vas, separat de ceilalti pesti ? Si dupe ce depune icrele o scot si pe ea de acolo ?
Temperatura apei pe care am avut-o in acvariu ianinte de apune incalzitorul era de 21 de grade, acum este de 25 de grade, asa am citit ca ar fi temperatura optima pentru pestii pe care-i am eu.
Am mai cumparat 2 femele xipho, doar ca acum sunt cam micute pentru mascul, sper sa creasca repede sa o mai lase in pace pe cea de acum ca a inebunit-o cat o alearga, iar in ceea ce priveste melcisorul nu-l mai gasesc. Mi-am cumparat si un incalzitor de 50w, la recomandarea vanzatorului de la magazin, eu am vrut sa-mi iau de 100w, sper ca la capacitatea acvariului pe care-l am eu (30l) si asta de 50w sa fie bun.
La un Xifo cam cate femele ar fi bine sa fie ? Pentru ca eu am una si toata ziua o hartuieste.
Mersi atunci am sa-l pastrez, dar daca se vor inmulti prea mult am sa-i mai raresc.
Am vazut un melcisor in acvariu ce sa fac cu el sa-l pastrez sau nu. Nu stiu de unde a aparut.
Imaginea din spatele acvariului nu pot sa o schimb pentru ca asa am cumparat acvariul cu ea si nu stiu daca se dezlipeste, in ceea ce priveste plantele mersi pentru sfat si pe viitor am sa cumpar mai cateva plante ca sa le plantez.
Sincer v-a trebui sa ma documentez ca sa pot spune, daca nu se pot vedea din imaginile pe care le-am pus v-a trebui sa vad exact cum le spune pentru ca nu stiu.

Forum Index » Profile for bobo_florinel » Messages posted by bobo_florinel
Go to: