[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Da , lipseste o virgula dupa Silviu. Clar nu ma referam la tine. Tie ti se pottiveste statusul de la Koala.
Silviu arata din ce in ce mai bine . Ca si " mood " al pozei ( ma refer strict la filtre si culoare ) as incerca sa il pastrez cel care il au pozele din postul anterior. Se potriveste perfect cu tema .
Multumesc Cosmin .

Poza care am facut-o acum o luna a ajuns cover pentru luna noiembrie la un cunoscut grup de Aquascaping.
Multumesc celor care m-au votat.

Silviu Man wrote:Votat!

Ok , mersi .
Cam asta e poza finala .
Daca vor mai aparea schimbari pe traseu voi mai updata .

image
Nu cred ca incarca nimeni asa ceva fara verificare. Iti trebuie musai TUV.
Dap 50 %. Poti si mai putin dar recomand 50%.
Intr-un bazin de 54 litri pot trai 10 neoni fara probleme.
Problema este ca ai dat startul gresit . Bazinul avea nevoie de minim o luna pina sa introduci pestii.
Important este sa faci si schimburi saptaminale de 50 % din volumul de apa al bazinului .
Apoi buretele din filtru sa nu il speli in apa de la robinet si clatit in apa scoasa din acvariu - sa nu il deciclezi .
Nu stiu cit te-ai informat inainte sa achizitionezi bazinul , dar e bine sa faci lucrul asta pentru a nu fi dezamagit apoi si a nu omori vietuitoarele .
koala wrote:Si mie-mi place mult, pentru ca are un aer "natural"... de "colt de natura".
Nu pare a fi ceva "pus de mana omului".

Multma Koala . Cam asta a fost si ideea , sa pot face ceva cit mai natural .
ocean wrote:Fain

Multumesc
Si un pic de sideview de azi .

image
Sint care baga de la inceput fertilizant lichid. Eu cred ca prima saptamina poate sa treaca fara fertilizare si apoi din a doua saptamina incepi sa fertilizezi usor .
Felicitari baieti ! Va respect !
skija wrote:
Gabi C wrote:
skija wrote:iara nu am buton de like

Mersi fain.
Poze cu al tau cind mai vedem ?

Nu cred ca o sa mai fie , in 2 sapt planuiesc sa-l desfac sa fac altul

Adrian e vorba de bazinul lui Skija. Al meu are de abia 4 luni . Ce imi doresc sa merg cu el pina in vara .
Multumesc Silviu.
skija wrote:iara nu am buton de like

Mersi fain.
Poze cu al tau cind mai vedem ?
Am facut o poza in seara asta ( fara sa mai scot echipamente si ale alea ) sa vedeti cum se prezinta.

image
Liniste22 wrote: pacat de ele, dar este un bazin frumos si stabil si vei recupera repede. Multa bafta!

Multumesc de apreciere. O sa inlocuiesc bucephalndrele topite si am taiat frunzle de michrosorium care s-au inegrit. . Restul plantelor sint foarte ok .
Am tinut si eu pestii astia cu ani in urma. Sint deosebit de frumosi.
E cam frustranta treaba. Aproape toate bucephalandrele se pregateau de inflorit ( aveau boboci ).
O sa iau altele, nu am ce face.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: