[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Sunt otravitoare, in sensul ca pisca, vine pestele cu un cos plin de prajiturici pentru bunica si pe drum se sterge de o intepatoare d-asta
Sau altfel spus: KILL IT WITH FIRE!!!111oneone
Poate sa fie tube feather duster, daca tentaculele ai si firicele pe ele
E ca la testele alea de logica de le faceai cand te vroia patria in linia intai!
Probabil era restrictorul pus invers.
Nu e panica man, alea-s din harem, e totu' bine.
Gras, imi trebuie cablul ala usb.
S-a nascut Leonidas?
In galeata aia de am pus piatra la dospit am gasit azi, dus de valurile pompei, la suprafata apei urmatoarea chestie. Ce plm e, pare a crab daunator ceva...

N-am pus nimic in apa inafara de apa cu sare, incalzitor, pompa, pietre.

image
Ai http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24206.page ?
Ca de stricat cu siguranta n-are ce sa-ti strice. Mai pe scurt se ia un recipient (sticla plastic patrata carpatica), se gaureste in fund de mai multe ori si in dop o data. De la gaura din dop tragi un furtun pana la intrarea de aer de la skimmer.
Sticla se umple cu minunatia aia de var sodat sau cum draci ii zice, cand se face tot mov se schimba. N-ar strica nici un test de alkalinitate.
Encoder rotativ care face si tac.
dan.pavelescu wrote:Cred ca mai am prin debara un sinclair spectrum, numai bun sa afisezi cu el pe tv ce dorest

Deci il vreau, fac MUI

mugurel wrote:[...] da macar un ecran jmeker pe care sa scrie ce vreau eu tot îmi trag. Pe trei linii, am zis!

Sunt ca astea cu 20linii si 4randuri, sau lcd/tft-uri cam la acelasi pret, daca-l vrei doar sa arate chestii mai bine iei un lcd/tft ca e mai "cul"
Oameni rai fara controller
Salut, intreb aici ca poate mai sunt interesati.
Ce marime au acum? Ce inseamna mancator de creveti, haleste cleaner shrimp?
Pai ma abonez la - Vas pentru amestec apa+sare 45 L cu capac + 2 pompe valuri cu magnet 5000l/h(pentru omogenizare) - PRET : 100 ron

M-as abona si la racitor daca poti astepta dupa cash aproximativ o luna
darthradu wrote:Oricum trebuie sa-i faci picioare reglabile, astfel picioarele, aia 800mm poti sa-i faci din doua bucati.

Ai sarit peste asta
Nu se poate vopsi la fata locului )
Oricum trebuie sa-i faci picioare reglabile, astfel picioarele, aia 800mm poti sa-i faci din doua bucati.
Ie acelasi pret bre, +/- 2(doi) lei per kg, dar vin sa-mi dai bacterii ca-mi plac, cum sunt ele mici asa si dragalase de se ascund printre grauntele de nisip, ale dreaq pufoshenii ca-ti vine sa le dragalashesti nonstop
De la bisnitzaru ala de n-avem voie sa vorbim aici?

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: