[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: darthradu
Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Hernie inghinala, si au gasit aia un ceas cu cuc acolo sau un controller de acvariu ceva astfel incat nu s-au lasat pana nu mi-au tras buzunar de 15-20cm
Cum ma tin eu de cuvant chiar si asa

image
Nu sunt flanse de trecre xum avem noi nevoie. Romstalul din Berceni are f putine sortimente pvcu
Sa te uiti zilnic la schimbari de culoare si la ph.
Prepari apa cu sare ca pt un schimb la tine. Bagi piatra in ea. Amesteci cu un polonic
Ce retineri ai?
Gaura e sfanta!
La ce turatie le folosesti?
Acela este un magnet. Nu rugineste.
Singurele piese de metal de la mine sunt tijele de metal(nu stiu ce metal) de la pompele de recirculare cu care amestec sarea si apa de osmoza.
Cu ce-s eu bre de vina daca sunteti suparaciosi
Comunicarea in scris este defectuoasa la modul general, de cele mai multe ori, chiar daca folosesti subiect si predicat si semne de punctuatie tot exista sansa de a se intelege altceva. Depinde de fluturasi, salcami, miros, plm, etc.

Legat de filtrul asta, este "siliconizat" bine, 'crede-ma pe mine ™', insa voi incerca sa gasesc o alternativa cu intrare de 3/4 fara insertie de metal ca sa nu mai zica lumea ca-si raceste gura cu mine degeaba.

"Rati ai dreaq cu melcii vostrii"
Io am zis plm bine ca am scapat de om Ma bucur ca a gasit o alternativa mai prietenoasa si are ce sa dea inclocuitor impreuna cu lampile de le mestereste.
Nu inteleg legat de ce as putea eu sa comentez? Iei ce vrei de unde vrei ca de aia s-a luptat Koala la revolutie
Cand oare reusiti sa cititi ce scrie in loc de ce va imaginati?
Am zis ca am asteptat doctorul, mi s-a zis sa astept, pe un coridor, mi-am pierdut 30minute din viata pana si-a facut doctorul timp de mine. Atat.
In cel mai rau caz discutam in contradictoriu pe cat de bine am reusit eu sa etanseizez metalul ala cu silicon. Restul e cancan.
))))))))))))))))))))))))

Eu sunt de acord cu absolut tot ce ai zis, nu te-am contrazis cu nimic. Undeva mai sus am zis ca nu exista contact intre metalul ala si apa pentru ca este inundat efectiv in silicon.

La discutia cu fraierii e simplu, maine sunt programat sa-mi fac o operatie de hernie si astazi, cum e normal la noi, asteptam doctorul pe coridoare
Amuzant era faptu, cum sunt eu de fel, amuzant, cum si-ar da chirurgii aia cu parerea de metalul ala din carcasa, ii si vad asa pe coridor, la halate albe, discutand de carcasa aia

Chiar nu inteleg de ce ai impresia ca-ti bati gura cu mine, avand in vedere ca amandoi spunem acelasi lucru ...
Nu-mi aduc aminte de a incerca sa demonstrez cuiva ca se poate gratis sau cu bani putini nimic, chiar nu vreau sa am imaginea asta pe forum, de "cel ce demonstreaza ca se poate cu bani putini".
In cazul de fata diferenta de pret intre carcasa cu fier si cea fara era inexistenta.
Cica sa astept un pic, fraierii nu stie cata valoare am.
Gata, fraierii stie acu cas shefu la bani si amantu la femei, talent da bo$$. Maine incep sa lucreze la mine. O sa le expun problema partilor de metal din carcasa asta sa fie mai multe pareri
Il stiu si pe cel de la wts, am vrut eu musai intrare 3/4.
Bineinteles ca le-am siliconat de dracii le-a luat, astfel incat sa nu existe contact apa metal.
Intentionez sa-l alimentez de la pompa de recirculare, keep you posted.
image
Nu sunt electrician, dar:
1. Scoti din priza echipamentele pe rand (il deconectezei de la curent). Pana ramane cel vinovat.
2. Ca sa vezi daca ai impamantare pe priza respectiva ar trebui sa ai acelasi voltaj intre faza si impamantare ca cel dintre faza si nul, evident impamantarea si nul-ul sa fie diferite. Ca fapt divers eu am o singura priza cu impamantare functionala in tot apartamentul, la priza de la baie.

Forum Index » Profile for darthradu » Messages posted by darthradu
Go to: