| Message |
|
|
|
Magazin in Bucuresti unde sa ma duc, sa platesc, si sa ma intorc cu o punga de live sand de la redsea?
Sau niste nisip de calitate .... nu neaparat live.
|
 |
|
|
Bine ma, iau si ventilatorul, nu mai am ambalaj la el ca-i gasisem loc in sump
Sper ca ai radiator si ca aduci si ledurile maine sa nu ma trezesc degeaba ca vita la 7
|
 |
|
|
http://isel.ro/ profile de cnc.
Insa mai bine il faci din fier vopsit electrostatic, parerea mea.
|
 |
|
|
Da ma lua-r-ai foc! Maine vin cu tot si ti le fac guler, gustere care nu dormi inca
JURA CA LEONIDAS E AL MEU, JURA MISELULE! JURA PE FOFOLOANCA!
|
 |
|
|
Bine ai venit in iadul acvariilor mici  ) Unde orice basina de peste da peste cap toti parametrii
Ti s-a ciclat acvariul in sfarsit si acu' ce e in el nu face fata la NO3, diatomele alea or o sa moara de la sine cand nu mai au ce sa manance, insa eu cred ca la tine problema vine si de la faptul ca ai schimbat sarea.
Bineinteles poti sa ignori tot ce zic eu aici ca eu inca nu am acvariu si nu stiu nimic  ))))))
Era sa uit, ma abonez la intaiul melc nascut, ala cu patratele pe burta, i-am spus deja LEONIDAS
https://www.youtube.com/watch?v=3Bw9X3lSVjA&t=95
|
 |
|
|
|
Si cu ce se hraneste, si face perle, si face pui?
|
 |
|
|
|
Cum ce piese? "Piese"! Cel putin asa imi intreb si eu dealerul: Noroc bulibasha, mai ai "piese" d-alea."
Ca sa fiu ontopic ma intereseaza pretul ca al meu a facut gramu 10euro ca cica s-a schumpit dolaru. Tetrahydrocannabinol ceva?
|
 |
|
|
|
Cred ca tocmai am reusit sa sparg refractometrul ala. Nu sunt sigur. L-am scapat cam de la 3m, noroc ca a cazut pe cantarul ala digital si nu pe gresie.
|
 |
|
|
Plm ba!  Cum s-ar zice.
Deci sambata asta lipesc geamu frontal. Ne mai hauzim peste o luna. Acu imi dau seama ca n-am un prelungitor, inca o pompa de valuri, lampa nu e gata, inca un robinet si niste fitinguri pvc, bazin de ato, sare, o pompa mica de recirculare sa scot apa din bazin sau pt diverse, inca un incalzitor mai mic si inca o pompa de valuri ieftina ar puternica pt amestecul de sare, nisip.
Cred ca pe langa galeata aia dau drumu si la refugiu.  )
|
 |
|
|
E data cu silicon sa nu se vada tevile ...
Pejtii e pe vine, galeata e acoperita sa nu se sperie apa  Daca ma streseaza destul clientul la care urmeaza sa ma duc diseara ii bag amoniac
Temperatura: 25.5 C
Salinitate: 1020
Volum apa: vreo 35-40L plm
Ph: plm
restu: plm 
|
 |
|
|
Am pus piatra la dospit, daca ma enervez ii dau si cu amoniac

|
 |
|
|
Simt practic as spune mai degraba. Ceva in genul vreau sa fac si eu 
|
 |
|
|
Al tau e pus deoparte ma 
|
 |
|
|
Pai plm, ce rost are sa mai incerc sa ma misc acum  Ca pentru tine ma grabeam
|
 |
|
|
Eu acu am bagat termometrul la controller sa calibrez incaliztorul si cand colo ce sa vad, agitatie pe aci, Shubi si-a tras controller  Bravas!
|
 |
|
|
Tot din Hornbach, am identificat FICAT FICAT piatra brassa.
Este aproape la fel de usoara ca cea de recif, este un pic mai dura, la suprafata seamana cu ramasitele unui coral.
Pe langa brassa asta, am gasit piatra masiva de Aragonit care arata chiar bine si m-ar bate gandul sa iau o bucata 
|
 |
|
|
doar partea cu butoane
|
 |
|
|
Am aruncat primu sfert de ora. Si acu dupa o ora arata iar valoarea despre care nu se vb 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Am dat drumu la osmozor, nefolosit de la treaba cu tds 0 si m-au apucat blestemele lui mugurel de s-a ridicat la 5  ))
|
 |
|
|